Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Tretma za popolno preoblikovanje telesa s kriolipolizo do 57% ceneje!

od 59,90 €

Redna cena od 120,00 €

# / 3

Tretma za popolno preoblikovanje telesa s kriolipolizo do 57% ceneje!

od 59,90 €

Redna cena od 120,00 €

Najsodobnejša estetska tehnologija, kriolipoliza na neboleč način odstranjuje trdovratne lokalizirane maščobne obloge. Možnost tudi paketa 12 tretmajev v kombinaciji s kriolipolizo in pressoterapijo. Strokovno osebje bo poskrbelo, da bodo rezultati vidni že po prvi terapiji!

Na voljo tudi paket 12 tretmajev! Unovčljivost kuponov kar do 30.9.2020.

TRETMA

KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Velja za en najuspešnejših metod za odpravo maščobe. Učinkovitost postopka je bila odobrena s strani komisije za prehrano in zdravila v ZDA (FDA – Food and Drug Administration) in je klinično dokazana.
Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V postopku hlajenja in vakuuma, varno zamrznejo maščobne celice in pospešijo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

PRESSOTERAPIJA (LIMFNA DRENAŽA)
Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovit tretma za preoblikovanje telesa
  • kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija
  • odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog
  • pospešeni procesi odstranjevanja odpadnih snovi iz telesa
  • strokovno osebje in prijeten ambient
  • že po končani 1. terapiji je viden rezultat

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)