k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Takoj viden rezultat! HUDA CENA za pomlajevanje z botoksom ali hialuronom!

od 20,00 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Takoj viden rezultat! HUDA CENA za pomlajevanje z botoksom ali hialuronom!

od 20,00 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Botoks izboljšuje razpoloženje! Pa ne le zaradi izboljšane samopodobe ob boljšem izgledu, ampak tudi zaradi sporoščanja mišic s katerimi sicer na obrazu izražamo skrb in jezo. V kolikor teh negativnih čustev več ne moremo izraziti smo bolje razpoloženi. Če pa želite svojemu izbranemu delu na obrazu dodati nekaj volumna je hialuronsko polnilo prava izbira!

Pomlajevanje v priznani zagrebški kliniki! Izboljšajte samopodobo in zgladite nehvaležne gubice ali pa si preprosto povečajte volumen ustnic!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x pomlajevanje enega predela z botoksom za 1 osebo

  20 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
  80 € = obvezno doplačilo pri ponudniku
  Skupna vrednost aranžmaja je 100 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 20 €, razliko (80 €) plačate neposredno ponudniku.

  • izbirate lahko med: čelom, med obrvmi, za dvig obrvi, ob zunanjih očesnih kotičkih ali za dvig ustnih kotičkov
  Preberi vse

  HUDA CENA

  20,00 €

  Vrnemo 0,10 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x hialuronsko polnilo (1 ml)

  30 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
  150 € = obvezno doplačilo pri ponudniku
  Skupna vrednost aranžmaja je 180 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 30 €, razliko (150 €) plačate neposredno ponudniku.

  • izbirate lahko med: omilitvijo statičnih gub (nazolabialne, glabelarne, marionetne gube, horizontalne gube načelu ter ob očesnih kotičkih), oblikovanje ali povečanje ustnic, oblikovanje ali povečanje lic, povečanje brade (ali poudarjanje spodnje čeljusti pri moških), oblikovanje nosu (korekcija nosne grbe, kriv nosni hrbet), zapolnitev nepravilnosti obraza, prirojenih ali nastalih kot posledica staranja (npr. povešenje kože, atrofija mehkih tkiv ipd.).
  Preberi vse

  HUDA CENA

  30,00 €

  Vrnemo 0,15 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

tretmaji

BOTOKS
Botoks (Botulinum toxin) se uporablja za estetske neinvazivne posege, ki načeloma zajemajo zgornjo tretjino obraza. Z izredno tankimi iglicami se tekočina vbrizga na točno določena mesta. Poseg je neboleč, minimalna rdečina ob mestu injiciranja izgine po 10–15 min. Prvi učinki so opazni po nekaj dneh, po 10–14 dneh pa nastopi polni učinek, ki traja 3–6 mesecev. Terapijo z botoksom je priporočljivo izvajati 2–3 krat letno za doseganje lepih rezultatov in dolgoročno zgladitev želenega predela.

HIALURON
V procesu usposobljeni strokovnjaki uporabljajo vrhunsko polnilo Neauvia Organic Intense Lips, ki poskrbi za estetsko obrobo ali povečavo ustnic, za videz polnejših ustnic. Neauvia Organic Intense Flux pa dvigne nasolabialne gube, za napet videz kože in mladosten izgled. Hialuronsko polnilo se injicira bodisi po robu ustnic (vermilion border), bodisi v samo rdečino ustnice, glede na to, kakšen efekt želimo doseči. Poseg ni boleč, na mestu injiciranja pa se lahko pojavijo rdečica, oteklina, redko modrice (hematomi), ki izzvenijo že po nekaj dneh. Po posegu se injiciran predel hladi s hladilnim gelom, kar je priporočljivo nadaljevati tudi doma. Če hladilnega gela nimate, je dovolj kocka ledu ali dve, zavita v bombažno krpo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • za vas poskrbi izkušeno strokovno osebje
 • konzultacija s strokovnjakom pred posegom
 • strokovni in profesionalni pristop in poseg
 • priljubljen poseg za ohranjanje mladostnega videza
 • bolj sveža, napeta in sijoča koža
 • idealno za povišanje samozavesti

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preizkušen paket

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija po e-mailu info@spletna-klinika.si ali po telefonu 041 440 905 vsak delovnik med 8:00 in 18:00.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna klinika ponuja številne medicinske storitve kot so laserska operacija oči, zobozdravstvene in ortodontske storitve, diagnostiko in zdravljenje, ortopedijo, estetiko in informacije o možnosti povračila stroškov zdravljenja v Evropski Uniji.

Neprekinjeno izobraževanje na prestižnih univerzah po svetu je privedlo do uporabe visokokakovostne opreme in biokompatibilnih materialov ter individualnega pristopa do vsakega pacienta. S tem načinom dela svojim strankam zagotavljajo optimalno rešitev za njihove potrebe. Po zaključku zdravljenja izdajo potrdilo o izvedenih postopkih, ki določa uporabljene standarde kakovosti in vrste uporabljenih materialov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (177)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!