Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Takoj viden rezultat! HUDA CENA za pomlajevanje z botoksom ali hialuronom!

od 20,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Takoj viden rezultat! HUDA CENA za pomlajevanje z botoksom ali hialuronom!

od 20,00 €

Botoks izboljšuje razpoloženje! Pa ne le zaradi izboljšane samopodobe ob boljšem izgledu, ampak tudi zaradi sporoščanja mišic s katerimi sicer na obrazu izražamo skrb in jezo. V kolikor teh negativnih čustev več ne moremo izraziti smo bolje razpoloženi. Če pa želite svojemu izbranemu delu na obrazu dodati nekaj volumna je hialuronsko polnilo prava izbira!

Pomlajevanje v priznani zagrebški kliniki! Izboljšajte samopodobo in zgladite nehvaležne gubice ali pa si preprosto povečajte volumen ustnic!

tretmaji

BOTOKS
Botoks (Botulinum toxin) se uporablja za estetske neinvazivne posege, ki načeloma zajemajo zgornjo tretjino obraza. Z izredno tankimi iglicami se tekočina vbrizga na točno določena mesta. Poseg je neboleč, minimalna rdečina ob mestu injiciranja izgine po 10–15 min. Prvi učinki so opazni po nekaj dneh, po 10–14 dneh pa nastopi polni učinek, ki traja 3–6 mesecev. Terapijo z botoksom je priporočljivo izvajati 2–3 krat letno za doseganje lepih rezultatov in dolgoročno zgladitev želenega predela.

HIALURON
V procesu usposobljeni strokovnjaki uporabljajo vrhunsko polnilo Neauvia Organic Intense Lips, ki poskrbi za estetsko obrobo ali povečavo ustnic, za videz polnejših ustnic. Neauvia Organic Intense Flux pa dvigne nasolabialne gube, za napet videz kože in mladosten izgled. Hialuronsko polnilo se injicira bodisi po robu ustnic (vermilion border), bodisi v samo rdečino ustnice, glede na to, kakšen efekt želimo doseči. Poseg ni boleč, na mestu injiciranja pa se lahko pojavijo rdečica, oteklina, redko modrice (hematomi), ki izzvenijo že po nekaj dneh. Po posegu se injiciran predel hladi s hladilnim gelom, kar je priporočljivo nadaljevati tudi doma. Če hladilnega gela nimate, je dovolj kocka ledu ali dve, zavita v bombažno krpo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • za vas poskrbi izkušeno strokovno osebje
  • konzultacija s strokovnjakom pred posegom
  • strokovni in profesionalni pristop in poseg
  • priljubljen poseg za ohranjanje mladostnega videza
  • bolj sveža, napeta in sijoča koža
  • idealno za povišanje samozavesti

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Spletna klinika ponuja številne medicinske storitve kot so laserska operacija oči, zobozdravstvene in ortodontske storitve, diagnostiko in zdravljenje, ortopedijo, estetiko in informacije o možnosti povračila stroškov zdravljenja v Evropski Uniji.

Neprekinjeno izobraževanje na prestižnih univerzah po svetu je privedlo do uporabe visokokakovostne opreme in biokompatibilnih materialov ter individualnega pristopa do vsakega pacienta. S tem načinom dela svojim strankam zagotavljajo optimalno rešitev za njihove potrebe. Po zaključku zdravljenja izdajo potrdilo o izvedenih postopkih, ki določa uporabljene standarde kakovosti in vrste uporabljenih materialov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)