Spa za moške! 50% popust na pedikuro, manikuro ali paket z aromaterapijo!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

# / 4

Spa za moške! 50% popust na pedikuro, manikuro ali paket z aromaterapijo!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Poskrbite za urejena stopala in roke v okolju kamor boste pobegnili na razvajanje v čudovitih vonjih aromaterapije in odšli s strokovno urejenimi nogami in rokami. Za kar najboljši možen izgled vaših stopal in rok lahko izbirate med osnovno pedikuro ali spa paketom, ki vsebuje manikuro, pedikuro in aromaterapijo.

Popolna diskretnost, samo za moške! Negovan moški je samozavesten moški.

Za to ponudbo imamo kar 3 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Paket spa za moške: manikira, pedikura in aromaterapija za 1 osebo

  • Postopek manikire: namakanje rok v aromaterapijski kopeli in piling rok, urejanje nohtov z naravno nego nohtov, masaža rok z aromaterapijo in refleksno masažo dlani, navodila za nego rok doma, aromaterapijski čaj
  • Postopek pedikure: namakanje nog v aromaterapijski kopeli, piling nog, klasična estetska pedikura ali merdicinska pedikura, odstranjevanje poroženele kože, sanacija vraščenih nohtov, otišancev in kurjih očes, krajšanje in urejanje nohtov, antistresna aromaterapijska masaža nog, navodila za nego nog doma, aromaterapijski čaj
  Preberi vse

  -50 %

  135,00 €

  67,50 €

  Vrnemo 0,34 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Do 60-minutna vrhunska moška estetska pedikura za 1 osebo

  • namakanje nog v aromaterapijski kopeli, piling nog, klasična ali medicinska pedikura, odstranjevanje poroženele kože, krajšanje in oblikovanje nohtov, sanacija vraščenih nohtov, otišancev in kurjih očes, nega in urejanje obnohtne kožice, antistresna aromaterapijska masaža nog, navodila za nego nog doma, nanos kreme, aromaterapijski čaj
  Preberi vse

  -50 %

  40,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  Do 60-minutna moška osnovna manikira za 1 osebo

  • namakanje rok v aromaterapijski kopeli in piling rok, urejanje nohtov z naravno nego nohtov, masaža rok z aromaterapijo in refleksno masažo dlani, navodila za nego rok doma, aromaterapijski čaj
  Preberi vse

  -50 %

  25,00 €

  12,50 €

  Vrnemo 0,06 €

spa tretmaji za moške

Negovan moški je samozavesten moški 21. stoletja. Okolje kamor boste pobegnili na razvajanje v čudovitih vonjih aromaterapije in odšli s strokovno urejenimi nogami in rokami. Kjer se ne boste srečali z ženskami.

PEDIKURA
Za sodobnega moškega je nega nog nuja, saj se z redno nego prepreči marsikateri problem s stopali. Pedikura za moške se prične s namakanjem nog v aromaterapijski kopeli, sledi piling nog, odstranjevanje poroženele kože, sanacija vraščenih nohtov, otišancev in kurjih očes, krajšanje in urejanje nohtov in antistresna aromaterapijska masaža nog. Po zaključku nege dobite navodila za nego nog doma in aromaterapijski čaj.

MANIKURA
Tudi moške roke so ogledalo urejenega videza, zato je redna nega rok in nohtov nepogrešljiv del osebne higiene. Postopek manikure se prične z namakanjem rok v aromaterapijski kopeli in piling rok, sledi urejanje nohtov z naravno nego nohtov, masaža rok z aromaterapijo in refleksno masažo dlani. Po končani terapiji pridobite navodila za nego rok doma in aromaterapijski čaj.

AROMATERAPIJA
Aromaterapija je umetnost zdravljenja, ki si pomaga z eteričnimi olji in že stoletja pomaga odpravljati najrazličnejše težave iz človeškega vsakdana. Pomaga ne samo z blagodejnimi učinki na telo, ampak predstavlja tudi razvajanje, saj deluje tudi na počutje in razpoloženje. Vonji eteričnih olj delujejo neposredno na podzavest in na ta način blagodejno vplivajo na človeka. Eterična olja na naraven način in brez škodljivih stranskih učinkov aktivirajo našega "notranjega zdravilca", obnovijo vitalnost, okrepijo imunski sistem ter tako pomagajo pri učinkovitem zdravljenju najrazličnejših bolezni in težav.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popolna diskretnost, samo za moške
 • lepo negovana stopala in roke za privlačen videz
 • celovita nega za izredno mehko in gladko kožo
 • prijazno in strokovno osebje
 • dobro počutje zaradih gladkih in urejenih stopal
 • negovane roke so ogledalo urejenega videza

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.8.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 070 633 191 ali e-mail spa.narocanje@gmail.com.

PARKIRIŠČE

V bližini so plačljiva javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona,  ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

S kozmetiko se ukvarjajo že 40 let. Iz majhnega kozmetičnega salona so se razvili v SPA ORGANIC- CERTIFICIRAN ORGANSKI KOZMETIČNI CENTER.

Spa se nahaja na mirni lokaciji le streljaj od strogega centra, ob priljubljenem sprehajališču pod mogočnimi kostanji ob Ljubljanici. Obkrožajo ga prijetni lokali, trgovinice in znamenite hiše. V hiši, kjer ima prostore Spa, se je včasih nahajala Blaznikova tiskarna, ki je delovala od l. 1829 in pod različnimi imeni in lastniki vse do l. 1975. V njej so v 19. stol. tiskali Bleiweisove Kmetijske in rokodelske novice. Tu so natisnili tudi Prešernovi deli Krst pri Savici in Poezije.

Združujejo dolgoletne izkušnje, znanje in strokovnost. V prijetnem in sproščujočem ambientu vam nudijo strokovno negovalno terapijo kože obraza in telesa. Z uporabo certificirane organske kozmetike poskrbijo, da vašo kožo negujejo in lepšajo z visoko kakovostnimi izdelki. S celostnim pristopom k negi vam zagotavljajo optimalne rezultate za zdravje kože in dobro telesno počutje.

So akreditiran CIDESCO lepotni center, ki po akreditaciji CIDESCO-International zagotavlja najvišje strokovne in sanitarno higienske standarde. So nosilci CIDESCO BEAUTY THERAPY DIPLOME IN SPA THERAPY DIPLOME. V 35 državah na svetu je 90 akreditiranih centrov. Te tretmaje uporabljajo tudi estradniki v Hollywoodu, Parizu, New Yorku, Milanu,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (132)

Pri tej ponudbi so na voljo 3 možnosti. Izberi najboljšo!