k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Spa za moške! 50% popust na pedikuro, manikuro ali paket z aromaterapijo!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

# / 4

Spa za moške! 50% popust na pedikuro, manikuro ali paket z aromaterapijo!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

Poskrbite za urejena stopala in roke v okolju kamor boste pobegnili na razvajanje v čudovitih vonjih aromaterapije in odšli s strokovno urejenimi nogami in rokami. Za kar najboljši možen izgled vaših stopal in rok lahko izbirate med osnovno pedikuro ali spa paketom, ki vsebuje manikuro, pedikuro in aromaterapijo.

Popolna diskretnost, samo za moške! Negovan moški je samozavesten moški.

spa tretmaji za moške

Negovan moški je samozavesten moški 21. stoletja. Okolje kamor boste pobegnili na razvajanje v čudovitih vonjih aromaterapije in odšli s strokovno urejenimi nogami in rokami. Kjer se ne boste srečali z ženskami.

PEDIKURA
Za sodobnega moškega je nega nog nuja, saj se z redno nego prepreči marsikateri problem s stopali. Pedikura za moške se prične s namakanjem nog v aromaterapijski kopeli, sledi piling nog, odstranjevanje poroženele kože, sanacija vraščenih nohtov, otišancev in kurjih očes, krajšanje in urejanje nohtov in antistresna aromaterapijska masaža nog. Po zaključku nege dobite navodila za nego nog doma in aromaterapijski čaj.

MANIKURA
Tudi moške roke so ogledalo urejenega videza, zato je redna nega rok in nohtov nepogrešljiv del osebne higiene. Postopek manikure se prične z namakanjem rok v aromaterapijski kopeli in piling rok, sledi urejanje nohtov z naravno nego nohtov, masaža rok z aromaterapijo in refleksno masažo dlani. Po končani terapiji pridobite navodila za nego rok doma in aromaterapijski čaj.

AROMATERAPIJA
Aromaterapija je umetnost zdravljenja, ki si pomaga z eteričnimi olji in že stoletja pomaga odpravljati najrazličnejše težave iz človeškega vsakdana. Pomaga ne samo z blagodejnimi učinki na telo, ampak predstavlja tudi razvajanje, saj deluje tudi na počutje in razpoloženje. Vonji eteričnih olj delujejo neposredno na podzavest in na ta način blagodejno vplivajo na človeka. Eterična olja na naraven način in brez škodljivih stranskih učinkov aktivirajo našega "notranjega zdravilca", obnovijo vitalnost, okrepijo imunski sistem ter tako pomagajo pri učinkovitem zdravljenju najrazličnejših bolezni in težav.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolna diskretnost, samo za moške
  • lepo negovana stopala in roke za privlačen videz
  • celovita nega za izredno mehko in gladko kožo
  • prijazno in strokovno osebje
  • dobro počutje zaradih gladkih in urejenih stopal
  • negovane roke so ogledalo urejenega videza

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

S kozmetiko se ukvarjajo že 40 let. Iz majhnega kozmetičnega salona so se razvili v SPA ORGANIC- CERTIFICIRAN ORGANSKI KOZMETIČNI CENTER.

Spa se nahaja na mirni lokaciji le streljaj od strogega centra, ob priljubljenem sprehajališču pod mogočnimi kostanji ob Ljubljanici. Obkrožajo ga prijetni lokali, trgovinice in znamenite hiše. V hiši, kjer ima prostore Spa, se je včasih nahajala Blaznikova tiskarna, ki je delovala od l. 1829 in pod različnimi imeni in lastniki vse do l. 1975. V njej so v 19. stol. tiskali Bleiweisove Kmetijske in rokodelske novice. Tu so natisnili tudi Prešernovi deli Krst pri Savici in Poezije.

Združujejo dolgoletne izkušnje, znanje in strokovnost. V prijetnem in sproščujočem ambientu vam nudijo strokovno negovalno terapijo kože obraza in telesa. Z uporabo certificirane organske kozmetike poskrbijo, da vašo kožo negujejo in lepšajo z visoko kakovostnimi izdelki. S celostnim pristopom k negi vam zagotavljajo optimalne rezultate za zdravje kože in dobro telesno počutje.

So akreditiran CIDESCO lepotni center, ki po akreditaciji CIDESCO-International zagotavlja najvišje strokovne in sanitarno higienske standarde. So nosilci CIDESCO BEAUTY THERAPY DIPLOME IN SPA THERAPY DIPLOME. V 35 državah na svetu je 90 akreditiranih centrov. Te tretmaje uporabljajo tudi estradniki v Hollywoodu, Parizu, New Yorku, Milanu,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)