Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na vadbo terapevtsko jogo za pomlajevanje Kaya Kalpa!

od 5,90 €

Redna cena od 0,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

50% popust na vadbo terapevtsko jogo za pomlajevanje Kaya Kalpa!

od 5,90 €

Če želite delati na svojem zdravju, dolgoživosti, vitalnosti in višji zavesti, potem se odločite za vadbo terapevtske joge za pomlajevanje! Kaya Kalpa joga krepi živčni sistem ter zadrži procese staranja s tem, da pospešuje rast novih, mladih in zdravih celic. Izboljša splošno zdravje in bolezni kot so astma, sladkorna bolezen, sinusi, hemoroidi, kožne bolezni... Z vadbo boste oživeli brezmejno srečo v sebi in ustvarjali zavest enotnosti. 

Kaya Kalpa joga krepi živčni sistem, zadrži procese staranja, izboljša splošno zdravje in bolezni kot so astma, sladkorna bolezen, sinusi, hemoroidi, kožne bolezni...

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • vadba terapevtske joge za pomlajevanje Kaya Kalpa na izbrani lokaciji v Ljubljani
 • vodi certificirana učiteljica Andreja Paljevec
 • LOKACIJE:
  Gimnastično društvo Zelena jama, Pokopališka 35, Ljubljana, vsak torek ob 9:30
  Gasilski dom Zgornji kašelj, Kašeljska cesta 95, Ljubljana Polje, vsak ponedeljek ob 9:00
  OŠ Tone Čufar, Čufarjeva ulica 11, Ljubljana, vsako sredo ob 18:30

Kaya Kalpa joga

KAYA KALPA
V ajurvedi in siddha medicini velja kaya kalpa za idealno terapijo za doseganje zdravja, dolgoživosti, vitalnosti in višje zavesti. Ime izvira iz sanskrtske besede kaya, ki pomeni telo in kalpa, ki pomeni pomlajevanje. Zgodovina kaya kalpe sega vse do 3000 pr.n.št, omenjena je v vedskih tekstih, ko je bila znanje podaljševanja življenja ekskluzivno domena modrecev in kraljev. Danes elemente kaya kalpe zasledimo v mnogih ajurvedskih in tudi jogijskih programih pomlajevanja, v katerih s čiščenjem in hranjenjem telesa z rasajanami, posebnimi terapijami in jogijskimi vajami prebudimo regenerativne moči.

JOGA ZA POMLAJEVANJE
Kaya Kalpa joga izboljšuje delovanje žlez z notranjim izločanjem in krepi živčni sistem ter zadrži procese staranja s tem, da pospešuje rast novih, mladih in zdravih celic. Izboljša splošno zdravje in bolezni kot so astma, sladkorna bolezen, sinusi, hemoroidi, kožne bolezni... Posebna praksa asan, bandh, muder, kriy, pranajame in meditacije učinkuje na marme, čakre, endokrini sistem in produkcijo hormonov. Kaya kalpa joga oživlja najbolj subtilno duhovno telo - anandamaya kosho. Z vadbo asan, pranajame, meditacije oživljamo brezmejno srečo v sebi in ustvarjamo zavest enotnosti. Medtem ko s čutili spoznavamo lepoto zunanjega sveta, resnična radost leži v njegovi notranjosti, v možnosti doživljanja duha.

Vadba kaya kalpe je primerna za ljudi po 40. letu starosti. Vadbo vodi certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec. Poteka dopoldne in popoldan na treh lokacijah v Ljubljani, v Polju, Zeleni jami in v centru mesta.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izboljšajte vašo splošno zdravje
 • prepustite se izkušenim rokam certificirane učiteljice joge
 • izboljšajte delovanje žlez in živčnega sistema
 • pospešite rast novih, mladih in zdravih celic
 • upočasnite proces staranja
 • obudite speče področje uma in prebudite višjo zavest enotnosti

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec je leta 2010 prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA in se je izobraževal pri Gerardu Keinu in je eno najbolj znanih imen v svetu hipnoterapije. Sicer že vrsto let deluje kot svobodna novinarka in je specializirana za področje zdravja in alternativne medicine, parapsihologije in mejnih znanosti. Je tudi certificirana učiteljica joge.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (118)