Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

59% popust na popolno nego obraza s priljubljenim diamantnim pilingom!

24,90 €

Redna cena od 60,00 €

# / 3

59% popust na popolno nego obraza s priljubljenim diamantnim pilingom!

24,90 €

Redna cena od 60,00 €

Koža na vašem obrazu je izjemno občutljiva in nanjo vplivajo številni dejavniki od stresa do zunanjih dejavnikov. Zato ji privoščite kar najboljšo nego, ki si jo zaslužite - to je edinstvena in najnovejša metoda diamantnega pilinga! Nega vsebuje globinsko čiščenje obraza, diamantni piling, nanos kreme in svetovanje za nadaljnjo nego vašega obraza!

Nega vsebuje globinsko čiščenje obraza, diamantni piling, nanos kreme in svetovanje za nadaljnjo nego vašega obraza!

NEGA OBRAZA Z DIAMANTNIM PILINGOM

Nega z diamantnim pilingom je najnovejši postopek neinvazivnega glajenja kože, ki združuje sočasno čiščenje in luščenje kože. Diamantni piling tudi odstranjuje ogrce ter nudi globinsko vlaženje. Tako se lahko koža ponovno obnovi, regenerira in tudi pomladi. 

Pri diamantnem pilingu kontrolirano luščijo vašo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Različni nastavki diamantne glave omogočajo, da je luščenje in čiščenje vaše kože kontrolirano, varno in brez bolečin. Med izvajanjem diamantnega pilinga se odstranijo odmrle kožne celice in se hkrati pospeši mikrocirkulacija v vaši koži, s čimer vaša koža dobi signal za samoobnavljanje.

Z diamantnim pilingom boste dosegli, da se tvorijo nove celice v vaši povrhnjici, istočasno se stimulirajo kolagen in elastin ter se dodatno izboljša struktura vaše kože. Seveda je lahko postopek diamantnega pilinga še bolj agresiven. V kolikor želite stopiti v boj nad gubami ali brazgotinami se lahko s takšnim postopkom doseže učinkovito izboljšata izgleda brazgotin in izgled vaše kože.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • uporaba najboljših kozmetičnih metod in kvalitetna kozmetika
  • povrnjen mladosten in svež izgled
  • koža na obrazu bo napeta in mehka na otip
  • odlično razvajanje pod taktirko ekipe z dolgoletnimi izkušnjami
  • sodoben salon, ki ponuja mirno in intimno okolje
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Sodoben kozmetični salon ponuja mirno in intimno okolje. Ustvarili so široko paleto storitev za nego obraza in telesa. Kozmetična nega je prilagojena željam in potrebam gostov, seveda pa nikoli ne pozabijo na najvažnejše, skrb za zdravje gosta in njegove kože. Osebje je strokovno izšolano, skrbijo pa tudi za redna dodatna specialistična izobraževanja in izpopolnjevanja. Sledijo razvoju, ki ga v današnjih dneh narekuje kozmetična veda. Novosti bogatijo z večletnimi izkušnjami in se  prilagajajo željam uporabnikov in pri svojem delu uporabljajo vrhunsko negovalno kozmetiko za posebne vrste neg.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (190)