Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

64% popust na popolno zimsko nego obraza z globinskim čiščenjem!

24,90 €

Redna cena od 70,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

64% popust na popolno zimsko nego obraza z globinskim čiščenjem!

24,90 €

Redna cena od 70,00 €

V lepotnem centru UEGO bodo poskrbeli da boste imeli to zimo brezibno kožo na obrazu! Zagotovite si popolno nego, ki vključuje globinsko čiščenje z aqua peel čiščenjem, kisikovo terapijo ter vključeno masažo obraza in dekolteja! Ponudba vključuje vse kar letošnjo zimo vaša koža potrebuje!

Zagotovite si popolno nego kože še pred začetkom zime! Ponudba vsebuje tudi masažo obraza in dekolteja!

Popolna jesenska nega obraza

Globinsko čiščenje Aqua Peel
Učinkovitost sistema temelji na aktivni negi in ponuja izredne, takojšne in dolgotrajne rezultate brez bolečin. Osvežujoča in pomirjajoča globinska nega je primerna za vse tipe kož in kožnih stanj. Pri postopku ne uporabljamo abrazivnih materialov, ki bi tkivo poškodovali, temveč se vsi procesi izvajajo s pomočjo visoko koncentriranih serumov. Zahvaljujoč temu je postopek učinkovit, varen in prijeten.

Kisikova terapija
Kisikova terapija poveča nivo vlage v koži in je primerna nega za vse tipe kože. Še posebej pa je primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, kožo ki je občutljiva, poškodovano kožo od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože.  Žal koži kisika zaradi različnih dejavnikov pogosto primanjkuje. Slednje povzroča nastanek številnih neželenih kožnih stanj, kot so dehidracija, pust, utrujen videz, zabuhlost, neenoten ten, slabši tonus ter vse globlje in številčnejše linije in gube.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolna nega, ki vključuje aqua peel in kisikovo terapijo
  • nega vsebuje vse kar vaša koža potrebuje v zimskih dneh
  • prepustite se rokam profesionalnih uslužbencev
  • nanos maske glede na tip kože
  • odlična ideja za darilo ljubljeni osebi

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Sodobno urejen lepotni center Mrhar Petra omogoča uživanje v mirnem in intimnem okolju. Svojim strankam dajejo možnost izbire med široko paleto storitev, ki jih izvajajo v Šempetru pri Gorici. Ponujajo vam pedikuro, manikuro, oblikovanje telesa ali obraza ter še mnogo več. Osebje je strokovno podkovano in svoje delo opravlja na visokem profesionalnem nivoju. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)