k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

57% popust na nego obraza z masažo, barvanjem trepalnic ali limfno drenažo!

od 12,90 €

Redna cena od 27,50 €

# / 4

57% popust na nego obraza z masažo, barvanjem trepalnic ali limfno drenažo!

od 12,90 €

Redna cena od 27,50 €

Prava izbira za osveženo kožo in višjo samozavest! Izbirajte med nego obraza s sproščujočo masažo ali barvanjem trepalnic. Možnost tudi daljše nege obraza z lifmno drenažo. Nežna in učinkovita nega ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. V salonu Carelli bodo poskrbeli, da bo vaš obraz popolnoma zasijal!

Izbirajte kar med tremi možnostmi kakovostne nege obraza!

NEGE OBRAZA

NEGA OBRAZA Z MASAŽO
Klasična nega obraza bo vaši koži zagotovila naravno zaščito. Nežna in učinkovita nega ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Temeljita nega vašo kožo očisti in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani ter obogati. Vsebuje površinsko čiščenje. Pri opciji z masažo vam strokovnjaki zmasirajo obraz z visokokakovostnimi olji.

BARVANJE TREPALNIC
Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. S kozmetičarko se pogovorite o željah in skupaj izberete barvni odtenek za barvanje trepalnic. Nato vam kozmetičarka očisti obraz, še posebej pazljivo predel okoli oči in ust.

ROČNA LIMFNA DRENAŽA
Ročna limfna drenaža je terapevtska tehnika masaže s katero odstranjujemo odpadne snovi in tekočino iz tkiva, hkrati pa z vzdolžnim in prečnim raztezanjem kože stimuliramo motoriko limfnih žil.

Z ročno limfno drenažo vplivamo na:
-limfni sistem
-avtonomni živčni sistem
-imunski sistem
-bolečino

Ročno limfno drenažo obraza, vratu in dekolteja lahko izvajamo med samo nego ali kot samostojen tretma. Priporočamo jo pri nečisti ali utrujeni koži in po kirurškem posegu. Z limfno drenažo pospešimo delovanje limfnih žlez, kar pomaga, da se strupene snovi hitreje izločajo. Ob redni uporabi limfne masaže obraza, nam le-ta pomaga vzpodbuditi limfni sistem in izboljšati cirkulacijo krvi, rezultat pa je čvrsta, čista, mladostna in sijoča koža.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • gladka, napeta in sijoča koža
  • namenjeno vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton
  • pridobite novo samozavest s sijočo in osveženo kožo
  • možnost tudi barvanja obrvi in limfne drenaže
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Novi salon Carelli se nahaja za Bežigradom v Ljubljani in nudi več vrst kozmetičnih in lepotnih tretmajev. Prav tako ponuja tudi kvalitetne masaže. Strokovnjakinja na omenjenem področju Tina Carelli temelji na vrednotah svobode in kreativnosti ustvarjanja, dobrih odnosih, pomoči družbi. V delu zna poiskati tudi užitek in lepoto, saj je ambiciozna in vedoželjna, zato strmi k neprestanemu širjenju znanja, izobraževanju, pridobivanju veščin in kognitivnemu razvoju. V vsakem izobraževanju oziroma usposabljanju vidi korist, saj se zaveda, da je znanje naše največje bogastvo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (153)