k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

54% popust na barvanje in laminiranje trepalnic z dodatkom botoksa!

21,90 €

Redna cena od 48,00 €

# / 3

54% popust na barvanje in laminiranje trepalnic z dodatkom botoksa!

21,90 €

Redna cena od 48,00 €

Zbudite se z brezhibno urejenimi trepalnicami in preživite dan z zapeljivim pogledom. S priljubljeno metodo laminiranja trepalnic z botoksom bo vaš pogled pritegnil marsikoga in vaše ponovno okrepljene trepalnice bodo ohranile sijoči lesk. Bodite del modnega hita te hitre in neboleče metode ter se prepustite strokovnemu osebju iz Shine studia. 

Do popolne oskrbe vaših trepalnic s svetovno priljubljeno metodo!

LAMINIRANJE TREPALNIC

Oči so močno žensko orožje, vendar če so okvirjene s slabimi, kratkimi, redkimi in tenkimi trepalnicami, ne pridejo do izraza. Zato vsem ženskam, ki si želijo zapeljivih oči pri tem pa ohraniti naraven videz priporočamo laminiranje trepalnic. Laminiranje je poseben postopek, pri katerem je glavna sestavna keratin, ki prodre globo v trepalnico in jo nahrani, kar pospeši rast in jo odebeli. Poleg tega keratin prepreči krhkost in izpadanje trepalnic ter jih okrepi.

Laminiranje je pisano na kožo vsem ženskam, ki ne marajo ličenja, vendar želijo poudariti svojo naravno lepoto. Odlično je še posebej v poletnih dneh, ko nam je maskara vsem odveč. Laminirane trepalnice bodo videti popolno tudi takrat, ko ne boste uporabljali lepotne kozmetike. Po prvi terapiji se gostota trepalnic poveča za najmanj 30 %, trepalnice pa so občutno bolj zavihane kot, če bi uporabili klasične klešče za vihanje, ki lahko vaše trepalnice poškodujejo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • postopek je hiter in neboleč
  • popolna metoda za okrepitev vaših trepalnic
  • postopek pospeši rast trepalnic
  • gostota trepalnic se poveča za najmanj 30 %
  • trepalnice pa so občutno bolj zavihane
  • barvanje trepalnic je vključeno v ponudbo
  • odlično za poletne mesece

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo in cilj lepotnega studia Shine je enostavno zadovoljstvo njihovih strank Lepotni studio Shine se nahaja v neposrednji bližini BTC nakupovalnega središča v Ljubljani. Petra Struna v svojem salonu ponuja raznoliko ponudbo lepotnih in terapevtskih tretmajev. Tu so vam na voljo storitve kot so: permanentno lakiranje nog in rok, laminiranje trepalnic z botoksom in barvanjem trepalnic, ter terapija z garra ruffa ribicami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (117)