Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

60% popust na Access bars tretma za odpravljanje blokad in negativnih misli!

35,99 €

Redna cena od 90,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

60% popust na Access bars tretma za odpravljanje blokad in negativnih misli!

35,99 €

Redna cena od 90,00 €

Z access bars tretmajem se znebite blokad in misli, ki vam onemogočajo, da bi se premaknili naprej, ter se znebite občutkov stresa in izčrpanosti. S pomočjo Access Bars boste blagodejno vplivali na vaše zdravje, spanje in odnose, ter se poslovili od prekomerne teže, telesnih bolečin, raznoraznih fobij in depresije. Pri terapiji pa boste prejeli tudi GRATIS SPA masažo glave!

Znebite se blokad in misli, ki vam onemogočajo, da bi se premaknili naprej ali pa poživite svoj obraz in telo!

Access bars, facelift in regeneracijska terapija

Access Bars tretma, ki se izvaja v več kot 100 državah sveta z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.

KAKO TRETMA POTEKA?
Udobno ležite na masažni mizi, oblačila imate na sebi in ste pokriti z nežno odejo. Ob nežnih prijemih 32 točk na glavi terapevt izvaja lahkoten tretma.

KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI?
Access Barsi so tisočim po svetu pomagali spremeniti mnoga področja življenja: spanje, zdravje in prekomerna teža, denar, odnosi, telesne bolečine, spolnost, stres, kreativnost, pomanjkanje energije, anksioznost in tesnoba, fobije, depresija, … Z Barsi mnogi dobijo nazaj lahkotnost svojega življenja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odpravljanje bolečin, sprostitev in zmanjšanje stresa
  • odpravljanje blokad na različnih področjih življenja
  • strokovno osebje
  • GRATIS SPA masaža glave

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

V Zen Centru na strokoven način in s pomočjo vrhunskih, priznanih licenciranih terapevtov in trenerjev osebnostne rasti z večletnimi izkušnjami poskrbijo za vašo harmonijo in dobro počutje. Poleg Access Bars in Theta Healing terapije ponujajo še terapevtske in regeneracijske masaže ter manualno terapijo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)