Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Poleti brez celulita! Do 64% popust na kavitacijo ali mineralno povijanje!

od 15,90 €

Redna cena od 33,00 €

# / 3

Poleti brez celulita! Do 64% popust na kavitacijo ali mineralno povijanje!

od 15,90 €

Redna cena od 33,00 €

Manjši obseg telesa in manj celulita! Izklesajte svojo postavo s pomočjo kavitacije, popularne metode razbijanja maščobnih celic s pomočjo ultrazvoka. Za še bolj intenzivno oblikovanje si privoščite tudi mineralno povijanje telesa, ki s takojšnjimi rezultati pomaga odstraniti celulit, ter masažo, ki še bolj okrepi učinek. Na voljo tudi kombinacija kavitacije in mineralnega povijanja!

Tretma učinkovito odstranjuje celulit, zmanjšuje obseg telesa in odvaja strupe! Rezultati so vidni takoj.

Kavitacija in mineralno povijanje

KAVITACIJA
Tretma, ki zmanjša nakopičeno maščobo s pomočjo posebne naprave, ki oddaja ultrazvočne vibracije, ki uničujejo maščobne celice. Te namreč s pomočjo omenjenih vibracij popokajo in se delno preko limfnega sistema izločajo iz telesa, delno pa porabijo za energijo. Zelo pomembno je, da po opravljeni kavitacija zaužijemo zadosti tekočine, s tem se telo bolj prečisti. Je idealna za tiste, ki ste fizično aktivni, saj boste pokurili še več zaloge.

MINERALNO POVIJANJE
Mineralna obloga ali mineralni body wrapping je neinvazivna in vsestranska metoda oblikovanja postave, ki zmanjša obseg telesa in celulita, učvrsti kožo, pospešuje cirkulacijo in ima detox učinek s pomočjo mineralov Mrtvega morja. Po tretmaju je splošno počutje boljše, ker je telo razbremenjeno toksinov in odpadnih snovi.

POSTOPEK POVIJANJA
Najprej se izmeri obseg telesa. Nato se na kožo nanesejo minerali nanesejo in da bi jih spravili kar se da globoko v podkožje, se telo navije v kompresijske povoje. S tem se pospeši pretok krvi, minerali pa dosežejo svoj cilj, morebitne otekline izginejo, učinek hlajenja pa pospeši izgorevanje maščob. Sledi aktivni počitek, med katerim preko kože minerali prehajajo v globje pasti. Nato se povoji odstranijo in se ponovno izmeri telo.

MASAŽA
Govorim o anticelulitni masaži, ne božanju. Biti mora dovolj čvrsta, da pospeši prekrvavitev in tako vpliva na zmanjšanje celulita, koža postane bolj napeta, izločanje odpadnih snovi pa je hitrejše.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pri kavitaciji se maščobne celice razbijajo s pomočjo ultrazvočnih valov
  • mineralno povijanje telesa je neinvazivna metoda za oblikovanje postave
  • izboljšan tonus in elastičnost kože; rezultati so opazni takoj
  • odstranjuje celulit, zmanjšuje obseg telesa in odvaja strupe
  • ne spreglejte mineralnega boosterja s posebnimi učinki
  • tretmaje si lahko privoščite na kar dveh lokacijah; v Ljubljani in v Kranju

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Sodobno urejen Salon Phyts omogoča uživanje v mirnem in intimnem okolju. Svojim strankam dajejo možnost izbire med široko paleto storitev, ki jih izvajajo na dveh lokacijah, v Kranju in v Ljubljani. Ponujajo vam pedikuro, depilacijo, kavitacijo, trajno odstranjevanje dlak, odstranjevanje pigmentacij in kapilar ter še mnogo več. Osebje je strokovno podkovano in svoje delo opravlja na visokem profesionalnem nivoju. 
Na voljo je tudi parkirišče.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)