Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar do 91% popust na varno terapijo z lipolaserjem za preoblikovanje telesa!

od 15,90 €

Redna cena od 70,00 €

# / 3

Kar do 91% popust na varno terapijo z lipolaserjem za preoblikovanje telesa!

od 15,90 €

Redna cena od 70,00 €

Lipolaser z limfno drenažo na varen in zanesljiv način pomaga pri hujšanju in pri odpravi celulita ter pri oteklinah in poškodbah. Ob nakupu 5 tretmajev z limfno drenažo pa vam pripadata še 2 GRATIS! Oblikujte svoje telo in končajte boj z odvečnimi kilogrami.

Učinkovita, neboleča in zanesljiva odprava celulita in odvečnih maščob!

LIPOLASER IN LIMFNA DRENAŽA

LIPOLASER
Lipolaser deluje na tehnologiji hladnega laserja. Deluje z valovno dolžino 635 nm do 650 nm, kar pomeni, da deluje ciljno na maščobne celice, s pomočjo energije, ki jo oddajajo sonde laserja. Lipolaserska tehnologija predstavlja neinvazivno, izredno učinkovito in nebolečo terapijo za odpravo maščob, zmanjšanje obsega telesa in preoblikovanje postave. Je novejša tehnologija od kavitacije, zagotavlja pa uspešne, hitro vidne rezultate v izredno kratkem času. Tretmaji izvedeni z lipolaserjem nimajo škodljivih učinkov na kožo, žile, živce in preostala tkiva.

LIMFNA DRENAŽA
Pospeši čiščenje celic, kar omogoči in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu. Poveča hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja. Pospeši pretok limfe in tako pomaga organom in tkivom, da se znebijo toksinov in končnih odpadnih snovi. Kot rezultat limfne drenaže vsa tkiva in organi pridobijo hrano in kisik v večjih količinah. Limfna drenaža odstrani tudi odvečno medcelično tekočino, ki je eden od glavnih vzrokov za celulit. Z limfno drenažo se veliko bolje očistijo tkiva, izginejo otekline in minejo vnetni procesi. Obnovi in ozdravi se tudi struktura podkožnega in mišičnega tkiva.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • preprost, varen način odstranjevanja maščobnih celic brez stranskih učinkov
  • opcija z limfno drenažo, ki iz telesa izloča odpadne snovi
  • pomaga pri hujšanju in odpravi celulita ter pri oteklinah in poškodbah
  • med tretmajem se lahko popolnoma sprostimo in počivamo
  • hladni laser, ki deluje s pomočjo energije, ki jo oddajajo njegove sonde
  • možnost paketa 5 tretmajev + 2 tretmaja GRATIS

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (145)