Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Gladka koža! Do 60% popust na profesionalno depilacijo izbranega dela telesa!

od 5,90 €

Redna cena od 11,90 €

# / 3

Gladka koža! Do 60% popust na profesionalno depilacijo izbranega dela telesa!

od 5,90 €

Redna cena od 11,90 €

Poskrbite, da bo vaše telo izgledalo popolno in vtisa ne bodo kvarile neprijetne dlačice! Odločite se za depilacijo izbranega dela telesa in za nekaj časa pozabite na vsakodnevni boj z britvicami. Depilacija s Clean+Easy sistemom je hitra in učinkovita, dlačice, ki ponovno zrastejo pa so mehkejše in redkejše!

Odslovite mučno in nadležno britje ter za nekaj časa pozabite na vsakodnevni boj z britvicami! Z depilacijo bo vaša koža popolnoma gladka.

Depilacija

V salonu Holos nudijo depilacijo s Clean+Easy depilacijskim sistemom, ki strankam nudi hitro in efektivno depilacijo. Depilacija z voskom ali smolo namreč prinaša trajnejši učinek in mehkejše dlake. Depiliran predel bo gladek vsaj teden dni ali več, saj dlako izpulijo skupaj s korenino. Dlačice, ki ponovno zrastejo, so mehkejše in redkejše.

Smole oz. voski za depilacijo so različni in se uporabljajo za različne predele telesa. Brazilsko depilacijo se izvaja z voskom brez trakov - film vosek, po katerem koža ni razdražena. Tak vosek je primeren tudi za depilacijo pod pazduho.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • depilacija izbranega dela telesa
  • izognite se morebitnim težavam odstranjevanja dlačic doma
  • konec nadležnega vsakodnevnega britja
  • mehka in gladka koža še dolgo po depilaciji
  • dlačice, ki ponovno zrastejo, so bolj mehke in redke
  • strokovno osebje bo poskrbelo za profesionalno storitev
  • bogata dodatna ponudba kozmetičnih storitev v salonu

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (135)