Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 59% popust na sprostitveno ali ekstra intenzivno anticelulitno masažo nog!

od 12,90 €

Redna cena od 29,00 €

# / 5

Do 59% popust na sprostitveno ali ekstra intenzivno anticelulitno masažo nog!

od 12,90 €

Redna cena od 29,00 €

Anticelulitna masaža je nadgrajena z uporabo masažnih rokavic in zato visoko intenzivna ter toliko bolj učinkovita za vse problematike povezane z različnimi stopnjami celulita in maščobnimi oblogami na stegnih, zadnjici, bokih in slabo cirkulacijo ali limfnim pretokom. Pri sprostitveni masaži je vključen tudi negovalni piling celotnih nog!

Z anticelulitno masažo zmanjšate telesne maščobe, oblikujete telo in odpravite celulit! Sprostitvena masaža nog vsebuje tudi piling.

MASAŽA NOG

EKSTRA INTENZIVNA ANTICELULITNA MASAŽA
To je masaža z uporabo masažnih rokavic in fotobiomodulacijo (nizkoenergijski laser za topljenje maščob), ki je izjemno učinkovita za vse problematike povezane z različnimi stopnjami celulita in maščobnimi oblogami na stegnih, zadnjici, bokih in slabo cirkulacijo ali limfnim pretokom. Potek: najprej se postavi laser na prvo področje, ki se ga po izteku 10 min premakne na drugo področje za naslednjih 10 min in že začne z masažo (v trajanju 40 min) na prvem že z laserjem obravnavanem predelu. Masaža bo dobrodošla pomoč vsem, ki jim boleče, otekle, utrujene in težke noge, večno mrzla stopala in mišični krči  povzročajo težave ali omejitve v vsakdanjem življenju. Pogosto so naštete problematike povezane z neustreznim življenjskim stilom, pretežno sedečim ali stoječim delom, športnimi obremenitvami, zdravstvenimi težavami ali telesnimi omejitvami.

FOTOBIOMODULACIJA
Tako imenovani nizkoenergijski laser z različnimi frekvencami svetlobe pomembno dopolni učinke terapij s ciljnim raztapljanjem celulita ali maščobnih predelov, zaradi povečanja prekrvavitve in limfnega pretoka oskrbi kožo s hranilnimi snovmi in kisikom in pospeši izločanje strupov iz kože ter hkrati spodbudi sintezo kolagena in elastina v dermisu, ki učvrsti napetost in prožnost kože. Masaža je primerna za ženske in moške vseh starostnih skupin tudi zgolj v relaksacijske namene, z izjemo tistih, ki imajo izrazite krčne žile in popokane kapilare. Za učinkovito reševanje naštetih problematik se priporoča nekaj zaporednih masaž.

SPROSTITVENA MASAŽA NOG
Za boleče in preutrujene noge ter noge s slabo cirkulacijo in limfnim pretokom včasih povsem zadoščajo manj intenzivne tehnike masaže, s katerimi dosežemo sproščujoče in blagodejne učinke.
S kombinacijo masaže in pilingom celotnih nog, s katerim bomo odstranili vrhnje odmrle plasti celic, bomo poskrbeli, da bo koža bolj sveža, gladka in mehkejša, da bo ponovno zadihala in bo absorbcija negovalnih produktov bistveno boljša. Privoščite svojim nogam kanček razvajanja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • intenzivna anticelulitna masaža je nadgrajena z uporabo masažnih rokavic
  • oblikovanje telesa, odpravljanje celulita, zmanjševanje maščob in obsega
  • tudi za učvrstitev mišic in izboljšanje tonusa in videza kože
  • izboljšana prekrvavitev in preskrba tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi
  • 100 % varna in zanesljiva terapija brez stranskih učinkov
  • strokovno osebje in prijeten salon z udobnim ambientom
  • učinkoviti preparati za topljenje maščobe in učvrstitev

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Masažka izvaja klasično, terapevtsko in anticelulitno masažo, LPG-pomlajevalne terapije obraza, LPG-lipomasažo, vakuumsko in krioterapijo za preoblikovanje telesa in presoterapijo, body wrapping, elektrostimulacijo ter fotobiomodulacijo kot samostojne ali podporne terapije, posamično ali v paketu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)