Do 55% popust na pomlajevalno nego obraza ali edinstven nekirurški lifting!

od 80,00 €

Redna cena od 161,00 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

# / 5

Do 55% popust na pomlajevalno nego obraza ali edinstven nekirurški lifting!

od 80,00 €

Redna cena od 161,00 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Popolnoma naraven, varen in neboleč postopek pomlajevanja z lastno plazmo, bogato s trombociti (PRP), daje dolgotrajne rezultate in vam povrne mladosten videz. PRP predstavlja nov, inovativen postopek v pomlajevanju, brez nevarnosti zavrnitve ali alergijskih reakcij, saj gre za naravne sestavine, ki vašemu telesu povsem ustrezajo. Poliklinika Superiora pa ponuja tudi edinstven in profesionalen nekirurški lifting, ki ga opravi strokovno in izkušeno osebje.

Izbirajte med zvezdniško metodo pomlajevanja obraza, vratu ali dekolteja ali edinstvenim nekirurškim liftingom obraza!

Za to ponudbo imamo kar 3 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x nekirurški lifting obraza: Mezoterapija, ki spodbuja proizvodnjo kolagena, zagotavlja tonus in čvrstost kože za 1 osebo

  • niti iz posebnega materiala, ki se uporablja v plastični kirurgiji in zagotavljajo učinek liftinga do 2 leti
  • nekirurško dviganje obraza z mezoniti - 10 niti
  Preberi vse

  HUDA CENA

  134,00 €

  Vrnemo 0,67 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x PRP pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja za 1 osebo

  • tretma se opravi z uporabo inovativnega kozmetičnega aparata Mesogun
  • rezultati so vidni takoj, sčasoma postajajo še vse bolj opazni
  • poseg je povsem naraven, brez bolečin in nima stranskih učinkov
  Preberi vse

  -55 %

  269,00 €

  121,00 €

  Vrnemo 0,61 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x PRP pomlajevanje obraza za 1 osebo

  • tretma se opravi z uporabo inovativnega kozmetičnega aparata Mesogun
  • rezultati so vidni takoj, sčasoma postajajo še vse bolj opazni
  • poseg je povsem naraven, brez bolečin in nima stranskih učinkov
  Preberi vse

  -50 %

  161,00 €

  80,00 €

  Vrnemo 0,40 €

POMLAJEVANJE

PRP pomlajevanje je popolnoma naravno zdravljenje, ki uporablja krvne celice, trombicite za reševanje številnih težav, vključno z odstranjevanjem gub in sledi aken ter pomlajuje vrat, dekolte in kožo obraza. Pomembno vlogo pri pomlajevanju imajo ravno takšne krvne celice. Ti so ključnega pomena za izboljšanje zdravja kože in tako upočasnijo znake staranja.

POTEK
Tretma se začne s preprostim odvzemom krvi, iz katere se izloči posebno krvno plazmo. Nato se celice injicirajo v kožo, kjer se začne njihovo pomlajevalno delovanje. Globoko vbrizgana plazma deluje močnejše kot površinska injekcija. V prvih tednih po zdravljenju je koža vidno sveža in ima lepši ton. V naslednjih treh do šestih mesecih pa je zaradi novih kolagenov že vidno izbrisana neželena linija. Sčasoma so rezultati še bolj opazni. Za najboljše rezultate je potrebno postopek ponoviti v povprečju trikrat, vsakega z razmikom približno šestih tednov.

SODOBNA OPREMA
Zdravljenje strokovna ekipa izvaja z inovativno kozmetično napravo Mesogun. Delovanje aparata temelji na principu mezoterapije in vnosa aktivnih snovi globlje pod kožo, ki jo zdravnik opravi z injekcijo nano titanovega kristala. Rezultati so vidni takoj in sčasoma postajajo vse bolj opazni. Zdravljenje je popolnoma naravno, brez bolečin in nima nobenih stranskih učinkov.

MEZOTERAPIJA
Mezoterapija je inovativna in uporabna metoda za pomlajevanje in dviganje obraza. Metoda je tudi brezšivna in je iz polidioxanonskih materialov, katere se uporablja v plastični kirurgiji. Po aplikaciji z napravo Mesogun mezoniti ostanejo fiksirani v tkivu, kjer spodbujajo fibroblaste in miofibroblaste ter proizvedejo sintezo kolagena in elastina. Razgradnja traja od 6-8 mesecev, v tem času mezoniti spodbujajo proces regeneracije. To zagotavlja mehansko podporo tkiva, kar daje koži lep ton in videz dvižnega učinka. Prvi učinki zdravljenja so vidni takoj ali največ 3 tedne do 1 meseca. Dvižni učinek traja od 15 do 24 mesecev. Po nanosu lahko stranka občuti rahlo mravljinčenje kože in praskanje, vendar to traja le nekaj dni.

PRIPOROČILA
Zdravniki priporočajo, da se ne uporabljaj zdravil z acetilsalicilno kislino vsaj 3 dni pred zdravljenjem. Po tretmaju se je potrebno izogibati grobim gibom obraza (pri odstranjevanju ličil, med govorjenjem, žvečenjem, zehanjem), sončenju, masažam in tretmajem obraza ter močnejši telesni aktivnosti vsaj 3 tedne po končanem posegu. V primeru hematoma se uporablja hladilne ploščice ali kremo Hepan.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • za vas poskrbi izkušeno strokovno osebje
 • priznana poliklinika Superiora v Zagreb upravlja z moderno tehnologijo
 • metoda mezoterapije je brezšivna in nekirurška
 • zdravljenje je povsem naravno
 • zdravljenje poteka s sodobnim in profesionalnim aparatom
 • tretma je brez bolečin in nima nikakršnih stranskih učinkov

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.7.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@superiora.hr ali na telefonsko številko +385 91 918 56 31 v času delovnika. Rezervacijo je potrebno opraviti vsaj 7 dni pred željenim terminom.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

 

V primeru, da kandidat ni primeren za poseg, se mu vrne denar.

 

Po dogovoru vam lahko ponudnik proti doplačilu organizira prevoz iz Ljubljane do Zagreba ali vam uredi namestitev za čas posega.

VEČ O PONUDNIKU

Poliklinika Superiora v Zagrebu je ustanova, ki se ukvarja s kirurškimi in internističnimi dejavnostmi. Imajo sposobnost kratkotrajne pooperativne nege, poleg majhnih, izvedbenih posegov pa izvajajo tudi zahtevne kirurške posege. Opravljajo operacije nosu, ušes, vek, prsi, posege odstranjevanja znamenj, posege liposukcij in pomlajevanja.
Njihova vizija je, da se izobražujejo v skladu s sodobnimi svetovnimi dosežki, da ustvarjajo in uporabijo novo znanje o estetski, korektivni, splošni kirurgiji in zdravljenju notranjih bolezni, zlasti endokrinih hormonskih motenj.

KIRURGI
Dr. Sc. Srđan Ante Anžić, dr. medu
Otorinolaringolog in subspecialistični plastični kirurg za obraz in vrat
Trenutno je zaposlen kot vodja poliklinične reševalne službe ORL Srebrnjak Zagreb

Docent Krešimir Bulić, MD.
Specialist za splošno kirurgijo in subspecialistično plastično kirurgijo
Trenutno je zaposlen v operativni kliniki KBC Rebro Zagreg

mr. Sc. Joško Filipišić, dr. medu
Splošni specialist za kirurgijo

Vsi kirurgi poliklinike Superiora imajo lastno licenco in pečat ter dolgoletne izkušnje z več kot zadovoljivimi rezultati. Pacienti so seznanjeni z potrebnimi informacijami pred in po posegu. Pacientom lahko tudi brezplačno svetujejo pred operacijo.

KAJ MENIJO STRANKE

"Za polikliniko Superiora lahko podam le pohvale. Od samega dela do natančnosti. Lepo so poskrbeli zame pri moji liposukciji in odgovorili na vsa moja vprašanja, ki sem jih imela pred posegom. Zdravnica me je znala lepo pomiriti. Predlagam njihove lepotne posege. Naj vas ne bo strah saj so profesionalni in vam poseg obrazložijo v celoti. Pojdite na pregled in to boste opazaili tudi sami!" - Franka

"Vse pohvale Dr. Anžiću in celi ekipi poliklinike Superiora. Vse je preseglo meje mojega pričakovanja in rez po operaciji je izginil že v 10 dneh!" - Mirela

"Same pohvale polikliniki! Presenečena sem koliko so skrbni okoli svojih pacientov. Kaj takega še nisem doživela in sem zelo vesela, da sem se odločila za poseg. V prihodnje vem, da se bom spet oglasila pri njih saj sem sedaj prepričana v kvaliteto njihovega dela." - Vilena

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)

Pri tej ponudbi so na voljo 3 možnosti. Izberi najboljšo!