Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 50% popust na permanentno lakiranje z možnostjo podaljševanja nohtov!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 50% popust na permanentno lakiranje z možnostjo podaljševanja nohtov!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Urejeni nohti do 3 tedne! Prihranite čas za urejanje svojih nohtov, hkrati pa svojim rokam in nohtom privoščite nego, ki si jo zaslužijo s strani strokovnjakov! V studiu Top vam strokovno osebje v prijetnem ambientu uredi nohte s permanentnim lakiranjem ali pa se odločite za podaljševanje nohtov na šablono ali s konico!

Nega obnohtne kožice, permanentno lakiranje ali pa podaljševanje nohtov na šablono ali s konico!

Permanentno lakiranje in podaljševanje nohtov

PODALJŠEVANJE NOHTOV NA ŠABLONO ALI S KONICO
Geliranje nohtov je primerno predvsem za dame z malo časa in želijo svoje roke imeti vedno urejene. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, so iz sodobnih materialov brez vonja in so zelo elastični. Izdelava je preprosta in strokovna. Kozmetičarka najprej začne z brušenjem nohtov, kar omogoča, da se gel lažje prime nohta, zaradi česar je manikira tudi obstojnejša. Nato se na noht ulije ali nanese utrjajoč gel, ki se suši po UV lučko, sledi pa še končno oblikovanje nohtov in lakiranje z gel lakom. Rezultat so bistveno obstojnejše nalakirani in urejeni nohti, kot je lakiranje z navadnimi laki na naravne nohte.

PERMANENTNO LAKIRANJE NOHTOV
Gelish lakiranje omogoča posebni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permamentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • podaljševanje nohtov na šablono ali konicami
  • bleščeči in urejeni nohti brez obnohtne kožice ter s čudovito barvo
  • oblikovanje in poliranje nohtov vaših rok ter nega
  • strokovno osebje, ki bo poskrbelo za lep in negovan videz vaših rok
  • izbira med številnimi barvami v salonu

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Studio TOP je lociran frizerski in kozmetični salon Ljublkjani v Šiški. V studiu vam prosfesionalno osebje nudi vse frizerske storitve.  Poleg barvanja, ženskega in moškega in otrtoškega striženje vam salon ponuja tudi manikure in podaljševanje nohtov. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)