k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 69% popust na pedikuro z Garra Rufa ribicami z možnostjo lakiranja!

od 6,90 €

Redna cena od 15,00 €

# / 4

Do 69% popust na pedikuro z Garra Rufa ribicami z možnostjo lakiranja!

od 6,90 €

Redna cena od 15,00 €

Znano je, da noge nosijo naše telo, vendar v zaposlenem vsakodnevnem življenju ne posvečamo dovolj pozornosti zdravju in negi naših nog. Naj za to poskrbijo kar majhne Garra Rufa ribice, ki jih že vrsto let uporabljajo za zdravilne namene. S terapijo dosežete, da bodo vaše noge bleščeče in negovane. Možnost permanentnega lakiranja nohtov ali kombinacija pedikure s permanentnim lakiranjem! 

Naj za vas poskrbijo kar majhne zdravilne ribice. Možnost permanentnega lakiranja noghtov!

PEDIKURE

TERAPIJA Z RIBICAMI
Pedikura prične z namakanjem nog v akvarij. Majhne ribice pričnejo sesati na peti, zglobih in med prsti ter vas tako čistijo. S takšnim dejanjem odstranijo vso odmrlo kožo na vaših stopalih. Sama terapija je zelo prijetna za kožo in telo, saj so ribice povsem nežne pri odstranjevanju odmrle kože.

RIBICE GARRA RUFA
Ribica Garra Rufa ali "ribji doktor" izvira iz sladkih termalnih vod Azijskega kontinenta. Najdemo jih v naravnem termalnem okolju Sirije, Turčije, Irana in Iraka. Za njih pravijo da so zdravilne, saj se jih uporablja za zdravljenje raznih kožnih bolezni. Odmrla koža je za ribice kot posladek, zato zelo rade grizljajo.

PERMANENTO LAKIRANJE NOHTOV
Permanentno lakiranje omogoča posebni permanentni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki preKrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permamentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebaj primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj iamjo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • edinstvena terapija z ribicami
  • dokazani zdravilni učinki ribic
  • prijetna in udobna izkušnja za noge
  • za vas poskrbi strokovno izobražena ekipa
  • ribice uporabljajo tudi za zdravljenje kožnih bolezni
  • možnost permanentnega lakiranja nohtov

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo in cilj lepotnega studia Shine je enostavno zadovoljstvo njihovih strank Lepotni studio Shine se nahaja v neposrednji bližini BTC nakupovalnega središča v Ljubljani. Petra Struna v svojem salonu ponuja raznoliko ponudbo lepotnih in terapevtskih tretmajev. Tu so vam na voljo storitve kot so: permanentno lakiranje nog in rok, laminiranje trepalnic z botoksom in barvanjem trepalnic, ter terapija z garra ruffa ribicami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)