Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 77% popust na pakete za preoblikovanje telesa z vključeno kavitacijo!

od 39,90 €

Redna cena od 170,00 €

# / 5

Do 77% popust na pakete za preoblikovanje telesa z vključeno kavitacijo!

od 39,90 €

Redna cena od 170,00 €

Poskrbite za popolno postavo in višjo samozavest! Paket za popolno preoblikovanje telesa vključuje kavitacijo, radiofrekvenco, strojno limfno drenažo ali terapijo z vakumskimi vrečami. Znebite se maščobnih oblog na trebuhu, zadnjici in stegnih, aktivirajte metabolizem in izboljšajte limfni pretok!

Paketi vsebuje kavitacijo, radiofrekvenco, terapijo z vakumskimi vrečami ali strojno limfno drenažo!

PREOBLIKOVANJE TELESA

KAVITACIJA
Je učinkovita metoda za preoblikovanje telesa in odstranitev maščobnih oblog na trebuhu, zadnjici in stegnih. To je neinvazivna terapija – izvaja se brez noža in bolečin in ne zahteva časa za okrevanje. In kar je verjetno najbolj pomembno – ta metoda je učinkovita. Pri kavitaciji z ultrazvokom se s pomočjo vibracij razgrajujemo koncentrirane maščobne celice, izboljša se celični metabolizem (presova), učvrsti se koža – izboljša se tekstura kože, izboljša se elastičnost tkiv, zmanjšuje se vidnost brazgotin in strij na koži,Terapija je primerna za vse vrste kože.

RADIOFREKVENCA
Z radiofrekvenco ospešimo cirkulacijo, aktiviramo metabolizem, stimuliramo kolagen v tkivu in napnemo kožo ter zmanjšamo celulit. Metoda omogoča natančno odstranjevanje maščobnih oblog zlasti na lokalnih področjih, kot so trebuh, zadnjica, stegna, boki, kolena ter zgornji deli rok. Je varna, učinkovita in neboleča metoda. V zadnjem času se vedno bolj uporablja kot dopolnilna terapija pri ultrazvožni kavitaciji.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju.

VAKUMSKA TERAPIJA
Vakumska terapija je naraven tretma, neivaziven za kožo, poznali pa so ga že v času Egipčanov, Kitajcev in Grkov. Pomaga pri odstranjevanju celulita, lajšanju bolečin v hrbtu, vratu, ramenih, nogah in rokah, sklepih ter tudi za razstrupljanje telesa in spodbujanja delovanja limfe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vsi paketi vključujejo kavitacijo in radiofrekvenco
  • možnost limfne drenaže ali terapije z vakumskimi vrečami
  • znebite se maščobnih oblog na trebuhu, zadnjici in stegnih
  • aktivirajte metabolizem in izboljšajte limfni pretok
  • učinkovite metode za preoblikovanje telesa in odstranitev maščobnih oblog
  • neinvazivne terapije – izvajajo se brez noža in bolečin in okreva se kratek čas

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

V atraktivnem okolju Timeless centra vam ponujajo holističen pristop k popolni sprostitvi, revitalizaciji vašega telesa in duha. Za vas smo ustvarili ponudbo najboljše in najučinkovitejše tehnike sproščanja – s starodavnim načinom osamitve do najkvalitetnejših stanj – princip, po katerem deluje komora za lebdenje, ponudbo različnih vrst masaž, refleksne masaže stopal, nehipnotične regresije, medicinske hipnoze ,pakete za oblikovanje telesa (kavitacija, radiofrekvenca, limfna drenaža), jade lifting (nekirurški lifting) obraza, IPL-trajno odstranjevanje dlačic in kot novost možganski wellness.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (183)