Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 64% popust na microbalding vrisovanje ali oblikovanje in barvanje obrvi!

od 11,90 €

Redna cena od 25,00 €

# / 4

Do 64% popust na microbalding vrisovanje ali oblikovanje in barvanje obrvi!

od 11,90 €

Redna cena od 25,00 €

Pozabite na urejanje obrvi vsako jutro! Prepustite se rokam strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše obrvi vedno urejene. Japonska metoda vrisovanja obrvi micoblading je obnorela zvezdnice po vsem svetu! Na voljo je tudi barvanje obrvi s kano, ki omogoča obstojnost barve do 6 tednov. Barvo se prilagodi vašim naravnim obrvem in vašim željam. 

Oblikovanje in barvanje obrvi tudi s kano! Možnost barvanja trepalnic.

MICROBALDING, OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI

JAPONSKA METODA VRISOVANJA OBRVI (MICROBALDING)
Svetovno priljubljena japonska metoda vrisovanja obrvi – microblading je metoda, pri kateri se med obstoječe obrvi oziroma dlačice s posebnim micro rezilom vrišejo nove dlačice. Vrisane so v smeri rasti že obstoječih dlačic, zato imajo obrvi po tem postopku povsem naraven, a izpopolnjen videz. Po tem postopku lahko končno prekinete z vsakodnevnim vrisovanjem obrvi in ste brezskrbni v vsaki situaciji.

POSTOPEK
Obliko obrvi se pri vrisovanju obrvi najprej nariše s svinčnikom, da si stranka lažje predstavlja, kakšen bo končni rezultat vrisovanja obrvi. Nato se s pomočjo posebnega inštrumenta in z mehkim rezilom pigment vnaša v kožo, hkrati pa se vrisujejo dlačice. 
Celoten postopek japonske metode vrisovanja obrvi traja približno uro in pol, največ časa pa je posvečenega predpripravi oziroma izrisu s svinčnikom, merjenju simetrije in izbiri barve.
Vnos pigmenta v kožo je zelo plitek (prodre le v prvo plast kože), zato po končanem postopku japonske metode vrisovanja obrvi  ni otekline. Postopek  vrisovanja obrvi po japonski  metodi je skoraj neboleč, za vsak slučaj pa se lahko uporabi anestetik v kremi za lajšanje bolečin.
Obstojnost japonske metode vrisovanja obrvi je približno 2 leti, potrebna je  korekcija, odvisno od same kože (mastna, suha koža).  Prva korekcija se naredi po približno 3 tednih in je vključena v ceno.   
Barve, s katerimi se izvaja japonsko oblikovanje obrvi, so netoksične, hipoalergene. Obstaja več različnih odtenkov za japonsko metodo obrvi, primerne odtenke izberejo glede na barvo dlak (las) polti.

OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI S KANO
Postopek barvanja dlačic in kože s kano je piling, razmastitev predela obrvi in meritve, izris oblike in nanos kane. S kozmetičarko se boste pogovorili o vaših željah, nato pa boste skupaj zbrali najprimernejšo barvo in odtenek za vaše obrvi. Najprej vam obraz očistijo in dobro osušijo predvsem predel okoli obrvi. Željeno barvo kozmetičarka nanese na obrvi in jo pusti delovati dokler se obrvi ne obarvajo na željen odtenek. Nato barvo nežno odstrani z mokro vato in postopek ponavlja dokler iz obrvi ni odstranjena vsa barva. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. Barva se na obrveh obdrži 2-3 tedne. Kana je za razliko od običajnih barv na koži obstojna do 2 tedna, na dlačicah pa do 6 tednov in ne vsebuje kemikalij ter razvijalcev barve.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • barvanje obrvi s kano omogoča obstojnost do 6 tednov
  • natančno in popolno oblikovanje vaših obrvi
  • obrvi barve, ki se najbolj poda vašemu obrazu
  • vedno privlačen videz in boljše počutje
  • trajen make up za prihranek na času in vsakodnevnemu trudu
  • vključena brezplačna korekcija 6 tednov po tretmaju

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon BP Beauty Palace se nahaja v Ljubljani na Štihovi ulici, v neposredni bližini železniške postaje. Pravijo, da pri njih vaša lepota postane trajna, saj ponujajo različne lepotne storitve, kot so permanentni make-up, podaljševanje trepalnic - xtreme lashes in antiage tretmaji. Pri izvedbi lepotnih storitev uporabljajo kakovostno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, zaposleni pa so podučeni in strokovno podkovani. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)