Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 68% popust na nego obraza s kisikom in aroma masažo ali diamantni piling!

od 29,90 €

Redna cena od 80,00 €

# / 4

Do 68% popust na nego obraza s kisikom in aroma masažo ali diamantni piling!

od 29,90 €

Redna cena od 80,00 €

Revolucionarna kisikova terapija, ki globinsko navlaži kožo. Rezultati vidni že takoj! Je najbolj naravna metoda za osvežitev in pomladitev obraza. Diamantni piling pa je revolucionaren način, da svojo kožo regenerira in revitalizira. Privoščite svojemu obrazu le najboljše in se pustite razvajati v salonu Spa & Beauty Tea, kjer bo za vas poskrbelo strokovno podkovano osebje.

Rezultati vidni že takoj! Že po eni terapiji je koža kot prerojena.

nege obraza

DIAMANTNI PILING
Je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Diamantni piling  je revolucionarna novost v kozmetiki, ki regenerira in revitalizira kožo. Diamantni piling je postopek dermoabrazije. Pri diamantnem pilingu v ta namen uporabljaJO tehnološko izpopolnjen, kombiniran mehanizem diamantnih konic in vakuuma. Globino želenega posega dosežeJo z ustrezno nastavitvijo aparata in izbiro primerne diamantne konice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.

KISIKOVA TERAPIJA
Terapija je zelo prijetna in prija zlasti v vročih dneh, saj obraz ogladi in osveži. Učinek je viden že takoj po terapiji, odvisen pa je od stanja kože pred njo, najbolj opazen pa je po dveh dneh. Mlado, vendar utrujeno in izsušeno kožo napne, postane bolj prožna in navlažena predvsem okrog ličnic in oči pa je opazit večjo čvrstost. Kisik dovajamo s posebnim pršilnim nastavkom samostojno ali v kombinaciji s souporabo posebnih ampul (npr. hialuronska kislina, vitamini A, C in E,…).

Postopek v udobnem ležečem položaju traja eno uro. Kozmetičarka vnaša v kožo ob pomoči hladilnega, pomirjajočega kisika pod pritiskom svileni vlažilni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso ter bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov. Hialuronska kislina vrača koži naravno vlago in zapolnjuje gubice, antioksidanti pa prispevajo k odpravljanju škode, ki jo povzročajo prosti radikali, obenem pa koži vračajo zdrav in mladosten videz. Terapija je neboleča in prijetna, na mestih s tanjšo kožo (usta, pod očmi) pa občasno malce žgečka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • najbolj naravna metoda pomlajevanja s kisikom
  • globinsko nahrani kožo
  • strokovno in prijazno osebje
  • rezultati so vidni takoj
  • že po eni terapiji je koža kot prerojena

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)