Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 60% popust na klasično, kraljevsko manikiro ali permanentno lakiranje!

od 8,90 €

Redna cena od 18,00 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 60% popust na klasično, kraljevsko manikiro ali permanentno lakiranje!

od 8,90 €

Redna cena od 18,00 €

Nohti močno vplivajo na prvi vtis o človeku, zato so le lepi in negovani nohti, kot tudi roke, odraz urejenosti in zdravja posameznika. Razvajajte sebe in svoje roke s popolno nego v kozmetično-masažnem studiu, ki je primeren za ženske in moške, torej, vse, ki si želijo ustrezno negovanih nohtov!

Uredite svoje nohte in roke s celovitim tretmajem v salonu, kjer se boste sprostili in napolnili z novo energijo.

MANIKiRA

Roke so ogledalo človeka. Za lepe in urejene nohte je potrebna redna manikira. Posebej so pomembni lepo negovani in oblikovani nohti, ki roke naredijo še bolj atraktivne. Z manikiro poskrbimo, da so nohti zaščiteni z vseh strani z več plastmi laka, s tem pa se prepreči, da bi vlaga prihajala do nohta, ker bi se s tem lahko poškodoval ali se začel cepiti. Manikira se začne z namakanjem rok, odstranjevanjem obnohtne kožice, oblikovanjem in poliranjem nohtov ter nanosom olja ali seruma za nohte. 

MANIKIRA S PERMANENTNIM LAKIRANJEM
Če sodite med ljudi, ki nimajo časa, da bi si vsak drugi dan urejali lak na nohtih, vam je na voljo manikira s permanentnim lakiranjem, ki se nanaša na enak način kot klasičen lak za nohte, le da se suši pod UV ali LED lučko. S tem postane lak obstojen tudi več tednov, ne da bi se okrušil. Trajnost je odvisna od vaših aktivnosti oziroma načina dela z rokami. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lepo oblikovani in zdravi nohti
  • kraljevsko razvajanje rok
  • sproščujoč tretma s strani strokovnega osebja
  • lakiranje nohtov v barvi po želji
  • masaža rok z nanosom negovalnega olja
  • izkoristite še bogato dodatno kozmetično ponudbo salona

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Salon Monnie so odprli z namenom, da bi razbremenili svoje stranke, jih napolnili z energijo in sprostili. V kozmetično masažnem salonu Monnie ponujajo storitve, ki so primerne za ženske, moške, mlajše in tiste mlade po srcu. V salonu s prijetnim ambientom in strokovnim osebjem nudijo različne masaže, depilacije, trajno odstranjevanje dlak, nego obraza, manikire in pedikuro. Poleg salona se nahaja tudi brezplačno parkirišče.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)