Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na kakovostne in raznolike masaže telesa ali piling s soljo!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

# / 3

Do 51% popust na kakovostne in raznolike masaže telesa ali piling s soljo!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

Masaža hrbta, telesa ali stopal in piling s soljo ter eteričnimi olji! Znebite se napetosti zaradi hitrega tempa življenja in privoščite vašemu telesu najboljše. Prepustite se sproščujoči masaži v profesionalnem masažnem salonu THAI, kjer se lahko prepustite rokam strokovnih maserjev. Usposobljeno osebje salonu bo poskrbelo za vaše dobro počutje in sprostitev!

Masaža hrbta, telesa ali stopal in piling s soljo ter eteričnimi olji! Znebite se napetosti zaradi hitrega tempa življenja in privoščite vašemu telesu najboljše.

NEGA TELESA

KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, glajenje... V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic.

KLASIČNA MASAŽA HRBTA
Masaža hrbta je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih... Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitve, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Energija se nenehno pretaka skozi kanale ali meridiane v telesu, ki se končujejo v refleksnih točkah na stopalih in dlaneh. Kadar je pretok energije neoviran smo zdravi; kadar ga ovirata napetost ali zastoj zbolimo. Z obdelavo refleksnih točk na stopalih vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Refleksno-conska masaža je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljamo različne tehnike masaže in pritiskov na točno določenem področju stopala (t.i. refleksne cone) za točno določen organ, organski sistem oz. del telesa.

PILING TELESA S SOLJO
S solnim pilingom strokovnjaki nežno zmasirajo celotno telo nato pa nežno očistijo ostanke soli in olja s kože. Pilingi zaradi drobnih abrazivnih delcev odstranijo odmrlo kožo in pospešijo krvni obtok, olje pa pusti kožo mehko in gladko. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izbira med različnimi masažami in pilingom za telo
  • piling za telo, ki odstrani odmrlo kožo in neguje z eteričnimi olji
  • izboljšana cirkulacija, odprava napetosti in manj bolečin
  • popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha
  • zagotovite si sprostitev in prebudite svoje telo
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Masažni salon THAI ponuja razne masaže. Verjamejo, da je že pred besedo bil dotik. V modernem času pa ljudje bolj razumejo pomen masaž za telo in prav je, da si jih privoščijo saj s tem sprostijo svoje telo od vsakdanjega stresa. Salon vabi stranke vseh starostnih skupin ljudi.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (194)