k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 64% popust na hipnoterapijo za razreševanje čustvenih in duševnih težav!

od 25,00 €

Redna cena od 70,00 €

# / 7

Do 64% popust na hipnoterapijo za razreševanje čustvenih in duševnih težav!

od 25,00 €

Redna cena od 70,00 €

Hipnoterapija je učinkovita metoda za reševanje različnih težav, s katero s pomočjo terapevtke dostopate do podzavesti, rezultat pa je sprememba življenja, izboljšanje spomina in koncentracije, sprostitev psihične napetosti, omilitev, odprava bolečin... Prepustite se izkušenim rokam terapevtke in znova zaživite! Možnost hipnoterapije z učenjem avtohipnoze. 

S hipnozo do harmonije in potencialov! Možnost hipnoterapije z učenjem avtohipnoze.

S hipnoterapijo do razcveta

Hipnoterapija je ena najbolj uspešnih terapevtskih metod pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, glavobolih, histerijah, nespečnosti, psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju…Njena učinkovitost izvira iz tega, da omogoča dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. V podzavesti je namreč shranjeno vse, kar smo doživeli od prvega dne našega življenja. Je nekakšen superračunalnik, na katerem je naložen program, operacijski sistem. V tem računalniku je naš celoten spomin. Podzavest je kot videokamera. Vse, kar smo doživeli, je trajno shranjeno v njeni banki podatkov. V hipnozi lahko pridemo do teh podatkov, razrešimo travmatične dogodke v preteklosti, potujemo v času nazaj, podoživimo celo svoje rojstvo ali imamo uvide v prihodnost. Z dostopom do podzavesti se lahko rešimo škodljivih razvad, kot je kajenje in ne le začasno, ampak trajno izgubimo vsako željo po njem. Hipnoza odstranjuje, med drugim, tudi vzroke za prekomerno težo. Ker zmanjšuje želje po hrani, lahko shujšamo, ne da bi se mogli držati kakšne diete. Je odlična metoda za to, da trajno spremenimo življenjski slog, zaživimo bolj zdravo in kakovostno ter vzdržujemo idealno telesno težo.

Hipnoterapija pomaga tudi odstranjevati negativna prepričanja in pričakovanja ter vgrajuje pozitivne misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči …Z njo lahko izboljšamo svoje dosežke na vseh področjih: v šoli, v službi, pri športnem in umetniškem udejstvovanju … Pomaga nam pri uresničevanju potencialov in doseganju svojega optimuuma na vseh področjih.

Ko je človek v hipnotičnem stanju, njegov zavestni um počiva, hipnoterapevt pa se neposredno posveti podzavesti in jo reprogramira za bolj harmonično in srečno življenje. Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti, za katero so značilni sproščenost, koncentracija in sprejemljivost za sugestijo. Vsako zavestno razmišljanje blokira pot v podzavest, medtem ko se vsaka slika, ki napolnjuje podzavest skuša ustvariti in uresničiti. Slika je govor podzavesti. Hipnoza deluje, ko si vsebino besed slikovito predstavljamo pred duhovnimi očmi kot film. Pri tem je pomembno, da si natančno zamišljamo končni želeni cilj. Hipnoza temelji na treh zakonih: vsaka slikovna podoba, ki je v nas, se skuša uresničiti. Če sta volja in vera v nasprotujočem odnosu ena proti drugi, bo vedno brez izjeme podlegla volja. Vsak napor v hipnozi izzove nasprotno delovanje. Da dosežemo zbranost, uporabljamo sicer našo zavest, moč volje, njena učinkovitost znaša 10 – 25 odstotkov, raven zbranosti podzavesti pa se giblje kar med 50 in 100 odstotki in za 200 in več odstotkov izboljšuje potencial naših možganov. V stanju globokega hipnotičnega transa, ki je stanje povečane lucidnosti in senzibilnosti, se delovanje čutil močno okrepi, kar pomeni, da takrat bolje vidimo, slišimo, okušamo, pri nekaterih ljudeh pa se pojavljajo tudi izjemne sposobnosti, kot so dolgoročen spomin in povečanje intelektualnih sposobnosti, pojav duhovnih uvidov in parapsiholoških sposobnosti, kot so jasnovidnost, jasnoslušnost, telepatija, prekognicija….

Pred vsakim dejanjem je vedno misel. Če torej želimo spremeniti svoja dejanja in izkušnje, moramo najprej spremeniti svoje misli. Praksa kaže, da dlje časa izvajana govorna sugestija izzove telesne spremembe. S hipnozo lahko zamenjamo misel v podzavesti, ki povzroča negativne telesne odzive. Pomemben zakon, na katerem temelji, je tudi, da je imaginacija močnejša od razuma. Možgani ne ločujejo med realnostjo in imaginarnim. Pri delu s podzavestjo velja presenetljivo pravilo, da se ne naprezamo. Bolj ko bomo namreč hoteli zavestno reševati težavo z močjo voljo, manjši bodo rezultati. Vsak neustrezen miselni in čustveni vzorec se spremeni, če pošljemo nanj določeno količino besed in podob z nasprotnim pomenom. Zdravje, sreča in uspeh so odvisni od našega mentalnega pričakovanja, saj postanemo tisto, kar razmišljamo in verjamemo. Če želite pozitivno vplivati na svoje življenje, se znebiti škodljivih razvad, kompulzivnega vedenja, slabe samopodobe, depresije, raznih strahov in fobij, anksioznosti, nespečnosti, spolnih težav, nočnih mor, histerije, treme pri nastopanju v javnosti, nezbranosti in slabe učinkovitosti pri delu, različnih psihosomatskih bolezni ipd., je hipnoterapija zagotovo med najbolj uspešnimi terapevtskimi metodami.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • hipnoterapija je učinkovita metoda za reševanje različnih težav
  • prepustite se izkušenim rokam terapevtke in znova zaživite
  • znebite se fobij, ki so vas dolgo časa mučile
  • ponovna vzpostavitev notranjega ravnotežja
  • individualen pristop, prilagojen vašim osebnim potrebam
  • celostna obravnava in iskanje optimalnih rešitev
  • za bolj sproščen način življenja brez nepotrebnih težav

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec je leta 2010 prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA in se je izobraževal pri Gerardu Keinu in je eno najbolj znanih imen v svetu hipnoterapije. Sicer že vrsto let deluje kot svobodna novinarka in je specializirana za področje zdravja in alternativne medicine, parapsihologije in mejnih znanosti. Je tudi certificirana učiteljica joge.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)