Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 50% popust na globinsko nego obraza z diamantnim pilingom!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Do 50% popust na globinsko nego obraza z diamantnim pilingom!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Izbirajte med diamantnim pilingom, masko za obraz, pomlajevalno nego obraza, A-HA nego za nečisto kožo in še in še. Naj vaš obraz zasije! Da bo vaš videz svež, koži na vašem obrazu privoščite celovito nego obraza z diamantnim pilingom. Vaša koža bo tako čista in sveža ter bolj zdrava, vi pa boste zasijali kot prerojeni. Tudi možnost nege za mrzle dni z uporabo hialuronske kisline in kolagena ter vitaminske ampule!

Izbirajte med diamantnim pilingom, masko za obraz, pomlajevalno nego obraza, A-HA nego za nečisto kožo in še in še!

NEGA OBRAZA

DIAMANTNI PILING
Diamantni piling je postopek mikrodermabrazije, kjer postopoma in kontrolirano luščijo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši  mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože. S pomočjo finih kristalov odstranijo vso odmrlo kožo, ki daje vaši koži neenakomeren in siv odtenek. Mikrodermoabrazija je namreč postopek, ki vašo polt regenerira in revitalizira. Diamantni piling je popolnoma naraven in neboleč postopek luščenja zgornjega dela kože.

Na ta način lahko preprečite prezgodnje staranje kože. Po malo manj kot 1-urnem razvajanju se boste tako počutili popolnoma prenovljeni in hkrati boste sproščeni. Vaša polt pa bo tako veliko bolj zdrava in gladka ter prožna. Potem tudi najmanjši nanos ličila deluje popolnoma dovolj in je tudi bolj izrazit.

A-HA NEGA ZA NEČISTO IN AKNASTO KOŽO
Zdravljenje aknaste kože se začne s čiščenjem kože s čistilno peno, nato nanesejo A-HA kislino. Sledi nevtralizacija, masaža pod paro, globinsko čiščenje, razkuževanje, adstirigentna maska za pomiritev in nanos A-HA gela. Pri zelo problematični koži priporočajo pogostejše tretmaje v začetku, nato pa, ko je koža že sanirana pa priporočajo redno mesečno čiščenje. Tretma traja 1,5 do 2 ure. Pri postopku zdravljenja aknaste kože uporabljajo produkte znamke Dr. Murad.

POVRŠINSKA NEGA OBRAZA
Začnejo s čiščenjem obraza, sledi utrditev obrvi in odstranitev odvečnih dlačic, nato masaža, maska ter uporaba ampule in kreme.

SPECIALNA NEGA OBRAZA
Traja 90 minut, z uporabo hialuronske kisline in s kolagenom po utečenih postopkih: brez igel strokovnjaki vnesejo v obraz hialuronsko kislino, kolagen ter vitaminsko ampulo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • regeneracija mastne in oslabele kože – sveža in zdrava koža na obrazu
  • profesionalna obravnava s strani izkušenega osebja
  • izbira med številnimi tretmaji
  • pomlajevalna zlata nega ali AHA nega za nečisto kožo ali nega za mrzle dni
  • uživanje v lepem in urejenem salonu
  • preventiva pred prezgodnjim staranjem kože

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Kozmetični salon Malalan je urejen in prijeten kozmetični salon, v katerem bodo za vas brez dvoma dobro poskrbeli. Nudijo storitve, zaradi katerih se boste v svojem telesu počutili veliko bolje, osebje pa je prijazno in vedno pripravljeno priskočiti na pomoč.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (195)