k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Do 80% popust na diagnostični pregled s terapijo akupunkture in tuina masaže!

od 6,00 €

Redna cena od 30,00 €

prodani

Prodanih 25 kuponov

# / 4

Do 80% popust na diagnostični pregled s terapijo akupunkture in tuina masaže!

od 6,00 €

Redna cena od 30,00 €

prodani

Prodanih 25 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Poskrbite za svoje zdravje in se naročite na diagnostični pregled, kjer vam bo zdravnik tradicionalne kitajske medicine podal točen načrt zdravljenja. Poleg pregleda pa imate možnost še tuina masaže, pri kateri se uporablja tradicionalne kitajske masažne tehnike. Masaža deluje preventivno ter lajša in preprečuje številne zdravstvene težave. 

Primerno za različne vrste bolečin, vnetnih bolezni, pediatričnih bolezni in za ohranjanje zdravja ter športne poškodbe! Možnost tudi paket za 2 osebi!

Za to ponudbo imamo kar 3 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Paket TKM za 2 osebi

  • 1x Diagnostični pregled (30 min)
  • 2x terapija na podlagi diagnoze (akupunktura 60 min ALI tuina masaža 30 min)
  • 1x GRATIS diagnostični pregled (30 min)
  Preberi vse

  -74 %

  136,00 €

  36,00 €

  Vrnemo 0,18 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  30 minutni Diagnostični pregled s terapijo akupunkture ( 60 min ) ali tuina masaže (30 min) za 1 osebo

  Preberi vse

  -65 %

  60,00 €

  21,00 €

  Vrnemo 0,11 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  30 minutni Diagnostični pregled za 1 osebo

  • osnovni pregled, ki ga opravi zdravnik in priporoči ustrezno zdravljenje
  Preberi vse

  -80 %

  30,00 €

  6,00 €

  Vrnemo 0,03 €

tradicionalna kitajska medicina

DIAGNOSTIČNI PREGLED
Diagnostični pregled je najpopolnejša preventiva pred boleznijo. Zdravje posameznika je namreč najpomembnejše, zato vam bo zdravnik opravil celostni preventivni pregled (tip pulza, pregled jezika, postavljanje vprašanj, pregled izvidov,…).

AKUPUNKTURA
Akupunktura je ena izmed najbolj poznanih in razširjenih metod zdravljenja tradicionalne kitajske medicine. Po svetu je poznana kot varna in zanesljiva oblika zdravljenja, od leta 1979 pa jo priporoča in priznava tudi Svetovna zdravstvena organizacija (WHO). V Aziji se akupunktura uporablja že več kot 2000 let za zdravljenje najrazličnejših bolezni kot tudi za lajšanje bolečin.
Zdravnik jo izvaja z različnimi tehnikami vbadanja posebnih tankih igel po telesnih kanalih, imenovanih meridiani, preko katerih potuje življenjska energija Qi (izgovori či), poznana tudi pod imenom biopotencial ali bioenergija.

TUINA MASAŽA
Tuina je starodavna oblika terapevtske masaže, ki je nastala pred več kot štirimi tisočletji na Kitajskem. Pri masaži tuina zdravnik uporablja svoje roke, da delujejo na pacientovi površini telesa, poškodovanem območju, mestu nelagodja, določeni akupunkturni točki ali mestu bolečine ter uporabijo tradicionalne kitajske masažne tehnike, da prečistijo meridiane in spodbujajo krvni obtok. Pomagajo lajšati bolečine, odpraviti slabi qi in popraviti ravnovesje med yinom in yangom. Tuina deli človeško telo na šest delov: glavo, roke, prsni koš, trebuh, noge, hrbet, zadnjico in zadnjo stran nog. Osredotoča se na masažo meridianov in akupunkturnih točk.
Masaža deluje preventivno, saj boljša cirkulacija pomeni boljši imunski sistem. Pogosto se uporablja za zdravljenje poškodb hrbta, ki nastanejo zaradi obremenitev ali nepravilnih gibov, za zdravljenje nategnjenih mišic, vnetja vezi, mišic in živcev, išiasa, revmatizma in artritisa. Priporočljiva je za zdravljenje zvinov in drugih športnih poškodb. Masaža vključuje tudi akupresuro, tehniko, pri kateri s prsti pritiskamo na določene akupresurne točke na meridianih. Masažo lahko uporabljamo za lajšanje simptomov pri trajnih bolečinah.
Pri tuina masaži terapevt gnete in pritiska različne točke na telesu. Bolniku se ni treba sleči, med terapijo je oblečen in prekrit z rjuho, razen ko zdravnik doda vakuumske kozarce (ventuze). Bolnik sedi na stolu ali leži na masažni mizi, terapevt pa pritiska in obdeluje mehka tkiva. Beseda tuina v kitajščini pomeni »potisniti in povleči«.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • priznana tradicionalna kitajska medicina
 • tuina masaža deluje preventivno
 • primerna za športne poškodbe
 • izboljšuje imunski sistem
 • masaža se lahko uporablja tudi za lajšanje trajnih bolečin

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Za zdravje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov a unovči le enega. Kupon velja za novo stranko.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.4.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 069 618 588 ali e-mail fu.tkm.lj@gmail.com.

PARKIRIŠČE

V bližini so brezplačna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Dr. Shan Chen je specialist za tradicionalno kitajsko medicino in tuina masažo. Izobraževal se je na Kitajskem, v mestu Chengdu in tam opravljal tudi pripravništvo, ter začel na tem področju delati. Pred tremi leti se je preselil v Slovenijo, kjer je začel delati kot zdravnik TKM, pred kratkim pa je odprl svojo ordinacijo in tako začel pomagati še večim ljudem. Dr. Shan Chen je v svojih dolgoletnih delovnih izkušnjah pomagal že ogromno pacientov z različnimi težavami: bolečine v vratu ali na drugih delih telesa, vrtoglavice, zanositev, astma...Pri zdravljenju uporablja akupunkturo, moksibustijo, zelišča, elektrostimulacijo ali masažo tuina. Točen načrt zdravljenja poda po opravljenem diagnostičnem pregledu, ki se opravi ob prvem obisku.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)

Pri tej ponudbi so na voljo 3 možnosti. Izberi najboljšo!