Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 80% popust na diagnostični pregled in tradicionalno kitajsko terapijo!

od 6,00 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4

Do 80% popust na diagnostični pregled in tradicionalno kitajsko terapijo!

od 6,00 €

Redna cena od 30,00 €

Akupunktura ali kitajska masaža in diagnostični pregled! Primerno za različne vrste bolečin, vnetnih bolezni, pediatričnih bolezni in za ohranjanje zdravja ter zdravljenje športnih poškodb. Možnost tudi paketa za 2 osebi! Poskrbite za svoje zdravje in se naročite na diagnostični pregled, kjer vam bo zdravnik tradicionalne kitajske medicine podal točen načrt zdravljenja s pomočjo znanja o tradicionalni kitajski medicini.

Akupunktura ali kitajska masaža in diagnostični pregled! Možnost tudi paketa za 2 osebi.

TRADICIONALNA KITAJSKA MEDICINA

DIAGNOSTIČNI PREGLED
Diagnostični pregled je najpopolnejša preventiva pred boleznijo. Zdravje posameznika je namreč najpomembnejše, zato vam bo zdravnik opravil celostni preventivni pregled (tip pulza, pregled jezika, postavljanje vprašanj, pregled izvidov…).

KITAJSKA MASAŽA
Masaža deluje preventivno, saj boljša cirkulacija pomeni boljši imunski sistem. Pogosto se uporablja za zdravljenje poškodb hrbta, ki nastanejo zaradi obremenitev ali nepravilnih gibov, za zdravljenje nategnjenih mišic, vnetja vezi, mišic in živcev, išiasa, revmatizma in artritisa. Priporočljiva je za zdravljenje zvinov in drugih športnih poškodb. Masaža vključuje tudi akupresuro, tehniko, pri kateri s prsti pritiskamo na določene akupresurne točke na meridianih. Masažo lahko uporabljamo za lajšanje simptomov pri trajnih bolečinah.
Pri tuina masaži terapevt gnete in pritiska različne točke na telesu. Bolniku se ni treba sleči, med terapijo je oblečen in prekrit z rjuho, razen ko zdravnik doda vakuumske kozarce (ventuze). Bolnik sedi na stolu ali leži na masažni mizi, terapevt pa pritiska in obdeluje mehka tkiva. Beseda tuina v kitajščini pomeni »potisniti in povleči«.

AKUPUNKTURA
Akupunktura uporablja akupunkturne igle za stimulacijo akupunkturnih točk in uporablja različne tehnike za uravnavanje yinga in yanga ter preprečuje bolezni.

Bolezni, ki jih zdravij Akupunktura:
-različne vrste bolečin: trd vrat, zamrznjeno ramo, teniški komolec, akutne bolečine v ledvenem delu, napetost ledvene mišice, hernija diska, išias, medkostna nevralgija, piriformis sindrom itd.
-bolezni interne medicine: prehlad, kašelj, astma, srčne palpitacije, pozabljivost, bolečine v želodcu, bruhanje, driska, zaprtje, bolečine v trebuhu, gastroptoza, dehidracija, omotičnost, impotenco gastritis, enteritis, artritis itd.
-pediatrične bolezni: zvišana telesna temperatura pri otrocih, driska pri otrocih, pediatrična driska, otroci z enurezo, pediatrična astma, anoreksija pri otrocih itd.
-druge bolezni: oskrba srednjih let, športne poškodbe itd.

Akupunktura ima edinstvene prednosti, široko prilagodljivost, hiter učinek, enostavno delovanje ter zelo malo stranskih učinkov. Akupunkturo poznajo že v več kot 140 državah in regijah po svetu. Imela je veliko vlogo pri varovanju zdravja vseh ljudi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vključen diagnostični pregled, kitajska masaža ali akupunktura
  • priznana tradicionalna kitajska medicina
  • kitajska masaža deluje preventivno in zdravilno
  • primerna za športne poškodbe in izboljšanje imunskega sistema
  • masaža se lahko uporablja tudi za lajšanje trajnih bolečin
  • akupunktura uravnava ying in yang ter preprečuje bolezen
  • zdravnik TKM bo pogledal pacientovo telesno zgradbo in bolnikovo duševno stanje

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Dr. Shan Chen je specialist za tradicionalno kitajsko medicino in tuina masažo. Izobraževal se je na Kitajskem, v mestu Chengdu in tam opravljal tudi pripravništvo ter začel na tem področju delati. Pred 3 leti se je preselil v Slovenijo, kjer je začel delati kot zdravnik TKM, pred kratkim pa je odprl svojo ordinacijo in tako začel pomagati še večim ljudem. Dr. Shan Chen je v svojih dolgoletnih delovnih izkušnjah pomagal že ogromno pacientom z različnimi težavami: bolečine v vratu ali na drugih delih telesa, vrtoglavice, zanositev, astma...Pri zdravljenju uporablja akupunkturo, moksibustijo, zelišča, elektrostimulacijo ali masažo tuina. Točen načrt zdravljenja poda po opravljenem diagnostičnem pregledu, ki se opravi ob prvem obisku.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)