Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do popolne postave kar 50% ceneje! Sproščujoči tretmaji oblikovanja telesa!

od 14,99 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4

Do popolne postave kar 50% ceneje! Sproščujoči tretmaji oblikovanja telesa!

od 14,99 €

Redna cena od 30,00 €

V lepotnem studiu Maja lahko izbirate med vrhunskimi metodami oblikovanja telesa! Na voljo so vam strojna limfna drenaža, toplotna terapija, elektrostimulacija ali individualni paket za oblikovanje postave! Profesionalno osebje vas bo izmerilo pred in po tretmajih, vam sestavilo jedilnik in opravilo piling celotnega telesa!

Limfna drenaža, toplotna terapija, elektrostimulacija ali individualni paket za oblikovanje postave? Zraven pa še individualni jedilniki, meritve in piling telesa!

OBLIKOVANJE TELESA

LIMFNA DRENAŽA
S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavimo ostanke presnove. Hkrati zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj limfnega pretoka. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.

BODY WRAPPING
Imenujemo ga tudi povijanje telesa in je zelo učinkovita metoda preoblikovanja telesa in se dobro bori proti celulitu. Na telo se nanese preparate ter zavije v folijo. S tem dosežemo odvajanje toksinov iz podkožnega tkiva, odstranjujemo videz pomarančne kože in razgrajujemo maščobe v celicah. Učinki tretmaja pa so vidni že po prvem obisku. Za še boljši rezultat je dobro piti veliko vode.

TOPLOTNA TERAPIJA
Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe pa spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi

ELEKTROSTIMULACIJA
Elektrostimulacija povzroči draženje motoričnih živčni vlaken s pomočjo električnih impulzev. S tem povzroči krčenje mišic, ki je podobno zavestnemu krčenju mišic. Perfect mišična stimulacija omogoča optimalno krčenje mišic z najmanjšo možno količino energije, zato je stimulacija bolj prijetna in učinkovita.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolna preobrazba telesa
  • limfna drenaža izboljša prekrvavitev
  • izdelava individualnega jedilnika
  • mikro piling celotnega telesa
  • body wrapping v kombinaciji z limfno drenažo proti celulitu
  • izločanje toksinov iz telesa s toplotno terapijo
  • Perfektna stimulacija mišic s pomočjo električnih impulzev

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

V lepotnem studiu Maja vam nudijo široko paleto negovalnih tretmajev v sproščenem in domačem vzdušju. Poleg manikire nudijo tudi pedikuro, make up, depilacije, nege obraza in telesa tudi z zlatom, kaviarjem ali kolagenom, limfno drenažo, elektrostimulacijo, parafinske obloge, masažo s svečo, refleksno masaža, sprostitveno Ayurvedo, medeno in čoko masažo, klasično švedsko masažo, permanentno lakiranje in podaljševanje trepalnic.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)