k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Diodni laser! Do 66% popust na trajno odstranjevanje dlak za ženske in moške!

od 6,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 4

Diodni laser! Do 66% popust na trajno odstranjevanje dlak za ženske in moške!

od 6,90 €

Redna cena od 20,00 €

Naj bo vaša koža svilnata, gladka in pripravljena na poletje! Preizkusite trajno odstranjevanje dlak z diodnim laserjem, ki je najnovejši in najboljši način za odstranjevanje dlak. Salon Miss v Ljubljani je edini v Sloveniji, ki uporablja to tehnologijo. Gre za hiter, neinvaziven in neboleč tretma, ki je primeren skozi celo leto. Zagotavlja vrhunske rezultate in maksimalno udobnost pri tretmaju.

Znebite se dlak za vedno! Gre za hiter, neinvaziven in neboleč tretma.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 1x obisk s tretmajem trajnega odstranjevanja dlak z diodnim laserjem želenega dela telesa

LASERSKA EPILACIJA Z DIODNIM LASERJEM

Diodni laser valovne dolžine 808 nm je eden izmed najbolj sodobnih laserjev za trajno odstranjevanje dlak. Ameriško združenje FDA ga je leta 2006, poleg Aleksandrit laserja in NdYag laserja (IPL in SHR metodi nista priznani s strani FDA), potrdilo kot učinkovit laser za trajno odstranjevanje dlak. Diodni laser je skoraj neboleč, uporabljamo ga lahko pri vseh tipih kože in vseh tipih dlak (celo zelo tanke dlake lahko odstranimo z uporabo visoke energije 160 J/cm2).

Diodni laser ima vgrajene diode nemškega podjetja DILAS, ki je znano, kot podjetje ki uporablja najbolj natančno nemško tehnologijo. Zaradi uporabe tovrstnih diod je toplotna energija zraka približno 5 do 10 krat močnejša od energije, ki jo proizvede običajna kvarz luč z 808 nm in se uporabljajo v SHR sistemih. Poleg tega je laser sposoben doseči energijo do 160 J/cm2, kar je precej več od 50 J/cm2, ki jih dosegajo SHR sistemi. Rezultati tretmaja z diodnim laserjem je do 80 % odstranjenih dlak po 4 do 6 tretmajih, medtem, ko SHR sistem doseže te rezultate šele po 8 do 12 terapijah.

Ponosni smo na to, da vam lahko zagotovimo uspeh in trajno epilacijo, tudi pri odstranjevanju svetlih dlak. Velika prednost diodnega laserja, glede na IPL, SHR in ELOS tehnologijo je dejstvo, da so dlake trajno odstranjene. Druga prednost je možnost podaljšanja trajanje impulzov od 5 do 400 ms in povečanje moči do 160 J/cm2, ki omogoča odstranitev trdovratnih, tankih in svetlih dlake. SHR sistem lahko sicer odstrani dlake z enako hitrostjo kot diodni laser vendar se na ta način odstranjene dlake, zaradi nizkega toplotnega učinka ksenonske luči in manjše energije pri izvedbi tretmaja, povrnejo v enem letu.

Odstranjevanje dlak na telesu že od nekdaj velja za higiensko in ne le estetsko opravilo. Postalo je nujni del naših aktivnosti, kot sta frizer in zobozdravnik. Glede na to, da depilacija odstrani le površinsko (vidno) plast dlake, je potrebno tretma, za doseganje učinka gladke in mehke kože, nenehno ponavljati. Priporočamo vsaj en obisk 1-krat mesečno in sicer pri ženskah po menstrualnem ciklusu, saj je proizvodnja hormonov, ki vplivajo na cikel hitrosti rasti dlak, v tem obdobju najmanjša.

PRIPRAVA TELESA NA TRETMA
Dlake si pred terapijo vsaj 14 dni ne smete odstranjevati iz korenine (pinceta, vosek, epilator ipd.)., priporočljivo je, da si dlake, za najboljši rezultat, odstranite eno do dve uri pred tretmajem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • salon je del mednarodne verige vrhunskih kozmetičnih salonov
  • najnovejši in najboljši način za trajno odstranjevanje dlak
  • tretma je za razliko od drugih vrst laserjev primeren skozi celo leto
  • omogoča odstranitev trdovratnih, a tudi tankih in svetlih dlak
  • tretma je primeren za vse tipe kože in uspešno odstranjuje tudi sive dlake
  • hiter, neinvaziven in neboleč tretma, ki je zelo učinkovit
  • v salonu zagotavljajo vrhunske rezultate in maksimalno udobnost pri tretmaju

Dolga veljavnost kupona

Strokovno osebje

Dobro počutje

Hit poletja

VEČ O PONUDNIKU

Salon Miss v Ljubljani in je del mednarodne verige priznanih salonov, ki jih najdete tudi v Angliji, Nemčiji in na Slovaškem. Izvajajo različne kozmetične storitve, kot so trajna depilacija z diodnim laserjem, povijanje telesa, radifrekvečni lifting, sladkorna depilacija, anticelulitni programi, kavitacija, galvanizacija in hialuronsko pomlajevanje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (134)