k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za bogato Orientovo žar ploščo za 2 osebi ob desnem bregu Drave!

11,80 €

# / 3
ISKANO

HUDA CENA za bogato Orientovo žar ploščo za 2 osebi ob desnem bregu Drave!

11,80 €

Prepustite se kulinaričnim užitkom v restavraciji, kjer si je preprosto treba vzeti čas! Orient leži na desni strani reke Drave, takoj pod Starim mostom s prelepim razgledom na Lent. To je odlično mesto, da poskusite kuharske čarovnije srbske in bosanske kuhinje v prijetnem ambientu! Vključeni čevapčiči, pleskavici, zrezeka, uštipak, ražnjiča, vešalici in žar priloga. 

Za ljubitelje balkanske kuhinje s prelepim razgledom na Lent! Vključeni čevapčiči, pleskavici, zrezeka, uštipak, ražnjiča, vešalici in žar priloga.

LESKOVAČKE DOBROTE

LESKOVAČKI ČEVAPČIČI
Čevapčiči so klasična balkanska jed z žara, pripravljena iz mletega mesa. In prav v mletem mesu tiči poglavitna skrivnost dobrih čevapčičev. Skrivnost dobrega okusa čevapčičev je v pravilni izbiri začimb za meso in nenazadnje tudi pri pečenju. Leskovački čevapčiči so narejeni izključno iz govedine. 

UŠTIPCI
Uštipci so mesne kroglice, polnjene s slanino in sirom, pečene na žaru. Mešanici prvovrstne mlete govedine mojstrske šefove roke dodajo koščki slanine in sira in vse skupaj bogato oplemenitijo s skrbnim izborom začimb, ki dodajo pravi leskovački okus. 

URNEBES 
Urnebes je vrsta solate, značilna za srbsko kuhinjo. Narejena je iz pekoče paprike, kisle smetane z dodatkom soli in drugih začimb. Od vrste in količine uporabljene paprike je urnebes solata rahlo pekoča. Po navadi jo servirajo kot prilogo k jedem z žara. Včasih ji dodajajo tudi česen. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prelep razgled na Lent
  • kuharske čarovnije srbske in bosanske kuhinje
  • obrok, ki bo zadovoljil vse prave ljubitelje jedi z žara
  • študentska kosila, ki jih je možno plačati s študentskimi boni
  • topel in domač ambient ter najboljše mesne in druge specialitete
  • prostor za manjše zaključene družbe, poslovna srečanja ali družinska kosila

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V hiši, ki stoji tik ob desnem bregu reke Drave in je ravno prav oddaljena od mestnega vrveža, se nahaja restavracija Orient, restavracija za katero si je potrebno vzeti čas in se prepustiti kulinaričnim užitkom. Za vas pripravljajo specialitete po recepturah avtentičnega leskovačkega žara na oglje ter prave bosanske kuhinje; recepti, ki prihajajo od Sarajevskega kuharskega mojstra Riza, nekdanjega mojstra kuhinje znanega lokala »park Prinčev« iz Sarajeva. 
V restavracijo so vnesli delček njihove bivše skupne domovine in tako je nastala ljubka restavracija Oriet, ki nudi kuharske čarovnije prave srbske in bosanske kuhinje oziroma kuhinje s prostorov južne nekdanje Jugoslavije. Na voljo so rezervacije za manjše zaključene družbe, ki slavijo kakšen pomemben jubilej, prostor je primeren tudi za poslovna srečanja, družinska kosila ali za romatično večerjo v dvoje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (163)