Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

70% popust na žar ploščo Kazim Pasa za ljubitelje okusov Bližnjega vzhoda!

7,95 €

Redna cena od 26,80 €

# / 6
ISKANO

70% popust na žar ploščo Kazim Pasa za ljubitelje okusov Bližnjega vzhoda!

7,95 €

Redna cena od 26,80 €

Turške specialitete v pristnem ambientu Bližnjega vzhoda vas bodo zagotovo navdušile. Poskusite nekaj drugačnega in se prepustite eksotičnim okusom prave orientalske kuhinje. Brbončice boste razvajali s telečjim, mletim in piščančjim mesom na žaru!

Okusite odlično turško kuhinjo v prijetni restavraciji na Prulah! Plošča zajema Döner kebab, Durum kebab in Tavuk Izgara.

Kazim Pasa plošča

Turški kuharji pripravljajo izbor specialitet iz različnih turških regij po tradicionalnih recepturah zbranih med domačini. Najbolj znane mesne jedi zbrane v različnih vrstah kebaba sestavljajo le del ponudbe. Ob njih nudijo enakovreden izbor zelenjavnih jedi pripravljenih iz sveže nabrane zelenjave. Značilno aromo ustvarjajo z dodatkom česna, mete, peteršilja, origana in tolčene paprike, pri čemer nikoli ne uporabljajo konzerviranih dodatkov kot so Vegeta ali jušne kocke. Prav tako pripravljajo jogurt iz domačega mleka, ki spremlja marsikatero njihovo mesno ali zelenjavno jed.

KEBAB
Kebab je tradicionalna mesna jed iz Srednjega vzhoda, katere ime v dobesednem prevodu pomeni »vrteče se meso«. Kebab poznamo v veliko različicah, med najpogostejšimi so döner, jufka, šiš, iskender kebab itd. Z besedo »kebab« po navadi mislimo na jed v lepinji, polnjeni z govejim in piščančjim mesom ter različnimi vrstami zelenjave in omak, kakršne ponujajo v lokalih s hitro hrano v številnih mestih. Meso za döner kebab se običajno peče na navpično postavljenih vrtečih se nabodalih, na katerih je skupek govejega ali piščančjega mesa, ki se sproti reže s posebnim strojem ali večjim nožem. Meso se zatem da v dobro zapečen kruh ter doda zelenjavo in omake.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • neverjetno dobri gurmanski okusi Orienta
  • turška kulinarika in ambient, ki pričara vzdušje Bližnjega vzhoda
  • odlično kosilo v izbrani družbi
  • sprostitev od vsakodnevnih težav ob enkratni hrani

Podjetje s tradicijo

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Turško restavracijo Yildiz Han sta v Ljubljani pred leti odprla zakonca Bakirkaya. Z njo sta želela v slovensko okolje prinesti delček turške kulture. V restavraciji nudijo tipične kebabe, meso pečeno na odprtem ognju, bureke in ostale vrste pit, ki ohranjajo to bogato kulturno dediščino. Turški kuharji skrbijo, da je njihov izbor jedi vedno bogat in poln specialitet iz različnih turških regij. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (190)