Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Mesna ali zelenjavna fajitas plošča v izvirnem mehiškem ambientu 57% ceneje!

12,00 €

Redna cena od 27,60 €

# / 3

Mesna ali zelenjavna fajitas plošča v izvirnem mehiškem ambientu 57% ceneje!

12,00 €

Redna cena od 27,60 €

Privoščite si odličen obrok s svojo boljšo polovico ali prijatelji in se prepustite kuharskim mojstrom, ki vam bodo postregli z odličnimi mehiškimi specialitetatmi. Okusna plošča, pripravljena po tradicionalnih mehiških receptih, bo zagotovo navdušila vsakega gurmana. Pa dober tek!

Obilna in okusna plošča za 2 osebi, s piščancem ali za vegetarijance!

cantina maria

V izvirnem mehiškem ambientu pripravljajo vsak dan sveže jedi z vročim temperamentom daljne južnoameriške dežele. V Cantini Maria spoznate zakaj se mehiška kuhinja postavlja ob bok mediteranski in kitajski. Ekipa si želi, da v Cantini Maria začutite drugačnost, prijetne trenutke in toplino udobja ob izvirni južnoameriški glasbi in zelo raznovrstni prehrani.

FAJITA
Fajita je značilna mehiška jed. Zelo poenostavljeno bi lahko rekli, da gre za nadev iz praženih in močno začinjenih koščkov mesa in zelenjave, s katerim napolnijo pšenične ali koruzne tortilje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • priljubljena mehiška jed s piščancem in različnimi prilogami
  • vrhunska hrana pripravljena po tradicionalnih mehiških receptih
  • lep ambient, prijazna postrežba in domače vzdušje
  • kulinarično razvajanje za vse ljubitelje okusne hrane
  • povabite še prijatelje, družino ali ljubljeno osebo
  • pred restavracijo je na voljo brezplačno parkirišče

Podjetje s tradicijo

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

V izvirnem mehiškem ambientu restavracije Cantina Maria vam bosta Mateja Ivačič, ena od najboljših kuharic mehiških jedi v Sloveniji, in Davor Klep, priznani kranjski kuhar, pripravljala vsak dan sveže jedi z vročim temperamentom daljne južnoameriške dežele. V Cantini Maria boste spoznali, zakaj se mehiška kuhinja postavlja ob bok mediteranski in kitajski. Prepričali se boste tudi, da je tradicionalna mehiška hrana v nasprotju s splošnim prepričanjem ni pekoča. 
Poleg vsakodnevnih malic, ki jih strežejo do 13.00, in kosil, ki so na voljo do 17.00, imate na razpolago samopostrežno dnevno juho, solatni bar ter od 10 do 15 različnih menijev od mesnih, vegetarjanskih, ribjih, testenin, rižot in solatnih krožnikov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (161)