Salsa, valček, polka ... 50% popust na začetni tečaj družabnih plesov!

29,90 €

Redna cena od 60,00 €

prodani

Prodanih 34 kuponov

# / 3

Salsa, valček, polka ... 50% popust na začetni tečaj družabnih plesov!

29,90 €

Redna cena od 60,00 €

prodani

Prodanih 34 kuponov

navoljo

Na voljo še 4 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Tečaji potekajo v majhnih skupinah do 7 plesnih parov, plesna učiteljica pa se tako lahko lažje posveti vsakemu paru posebej! Naučite se salse, angleškega in dunajskega valčka, foxtrotta, techno swinga in drugih plesov pod vodstvom strokovno izkušenih vaditeljic. Samozavestno zaplešite na vsaki prireditvi in zabavi! Med tečajem vam tudi nudijo varstvo vaših najmlajših.

Tečaji potekajo v majhnih skupinah do 7 plesnih parov, plesna učiteljica pa se tako lahko lažje posveti vsakemu paru posebej! Možnost varstva otrok.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x začetni tečaj družabnih plesov za 1 osebo

  • tečaja se lahko udeležite sami (plesalka in plesalec glede na razpoložljivost) ali v paru (potrebujete nakup 2 kuponov)
  • naučili se boste osnov salse, angleškega in dunajskega valčka, techno swinga, polke in foxtrotta
  • začetek tečaja: nedelja 2.2.2020 ob 19:00 
  • 8 x 60 minutni tečaj (1x tedensko)
  Preberi vse

  -50 %

  60,00 €

  29,90 €

  Vrnemo 0,15 €

PLESI

Tečaj poteka v majhnih skupinah do 7 plesnih parov. Plesna učiteljica se na ta način lahko lažje posveti vsakemu paru posebej.

DUNAJSKI VALČEK
Dunajski valček je tipičen ples ljudskega izvora, ki so ga poznali pod imenom landler ali dreher v južni Nemčiji in na Bavarskem že v 17. stoletju. Moderna oblika valčka, ki so ga standardizirali leta 1927, zanj pa je značilno enakomerno vrtenje.

ANGLEŠKI VALČEK
Angleški valček ali počasni valček, družabni ples, ki se je razvil v začetku 20. stoletja iz hitrega valčka in bostona. V začetku se je plesal v veliko počasnejši obliki, 1921 pa so mu Angleži dali dokončno obliko: korak, korak, priključek.

FOXTROTT
Foxtrott - Fox - lisica,Trott - hoja, tek. Družabni ples, ki je nastal leta 1913 v ZDA. Razvil se je iz ONE STEP-a, dokončno pa so ga oblikovali Angleži leta 1918. Pri nas so ga poimenovali Slowfox, fokstrot pa ohranili za ples, ki ga Angleži imenujejo Quickstep. Značilno neprekinjeno enakomerno gibanje, kjer so skoraj vsi koraki enako dolgi, zlasti značilen pa je swing - zamah telesa.

POLKA
Polka je nagel, živahen evropski ples ter tudi zvrst plesne glasbe. Nastal je v 19. stoletju. Je tudi drugo ime za češko in slovensko narodno zabavno glasbo. Slovenska polka je hitra in se izvaja s klavirsko in/ali diatonično harmoniko. To pa nista edini obliki. Tradicionalno polko v Sloveniji povezujemo z Ansamblom bratov Avsenik.

SALSA
Na razvoj salse je vplivala kultura večih držav, zato so se tudi razvili različni stili salse. Danes poznamo kubanski, portoriški, newyorški in še mnoge druge stile, vsak od njih pa ima svoje značilnosti. Med seboj se razlikujejo po izvedbi korakov, izbiri figur, smeri gibanja, timingu, različnemu gibanju po plesišču itd. Salsa na splošno je danes zelo priljubljena in jo plešejo praktično po celem svetu.

TECHNO SWING
Termin Swing ples označuje skupino plesnih zvrsti in stilov, ki so nastali kot odziv na swing glasbo iz 1920., 1930. in 1940. let. Obstaja mnogo zvrsti swinga, v Sloveniji pa je Swing novejši pojav, saj se je dodobra uveljavil šele po letu 2005, danes pa je priljubljen ples, ki ga plešejo po mnogih lokalih, plesnih šolah in dogodkih, plešete pa ga lahko praktično po celem svetu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • naučite se salse, valčka, foxtrotta, techno swinga in drugih plesov
 • možnost varstva otrok, medtem ko uživate na tečaju
 • krepitev telesa, da se boste počutili bolj samozavestne
 • strokovne in izkušene vaditeljice

Odličen nakup

Strokovno osebje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomjeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do 24.3.2020 (zadnji obisk).

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija temina na telefonsko številko 040 239 019 ali email janja.juretic@gmail.com.


Pri rezervaciji preko email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

PARKIRIŠČE

Pred vadbenim centrom je brezplačno parkirišče.

MOŽNA DOPLAČILA

2,5 €/vajo (60 min) doplačilo za organizirano varstvo otrok (ponudnika o tem predhodno obvestite pred vsako vajo)

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

V času šolskih počitnic in praznikov tečaj odpade. Obiskov tečaja ni mogoče podaljševati ali zamrzniti.

Ponudnik si pridržuje pravico, da zapre vstop na ure, v kolikor se zapolnijo določeni termini, in do spremembe urnika.

Posamezen tečaj se izvaja, v kolikor je prijavljen vsaj 1 par oziroma 2 posameznika.

Tečaji potekajo na Neubergerjevi 9, 1000 Ljubljana Bežigrad, v dvorani C.

VEČ O PONUDNIKU

Zate in zame je center za rekreacijo ljudi vseh starosti. Zate in zame sledi vodilu: ''Srečna mama, srečna družina.'' Nudijo plesno rekreacijo z istočasnim varstvom za otroke. Organizirajo plesne vaje za otroke, plesno vadbo za ženske, plesne vaje za zaključene skupine, individualne plesne ure, tečaje družabnih plesov ter hitre in sestavljene tečaje družabnih plesov. Poleg tega ponujajo tudi spremstvo otrok iz vrtca in šole ter občasno varstvo otrok. Vaditeljica plesov ima 15 let profesionalnih izkušenj.

Zate in zame je prostor, kjer se ljudje počutijo dobro in lahko za uro ali dve pozabijo na obveznosti in skrbi vsakdana. V centru Zate in zame se zavedajo, da je tempo življenja vse hitrejši in zato so ljudje preobremenjeni in potrebujejo fizično in psihično sprostitev. Omogočajo jim narediti nekaj dobrega za njihovo zdravje, da se lahko srečnejši in polni pozitivne energije vračajo nazaj v svoj življenjski ritem. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (144)

Ceneje ne najdeš nikjer!