55% popust na tečaj za voditelja čolna do dolžine 24 metrov! 11 lokacij!

58,00 €

Redna cena od 129,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 3

55% popust na tečaj za voditelja čolna do dolžine 24 metrov! 11 lokacij!

58,00 €

Redna cena od 129,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Doživite vodne užitke v popolnosti. Udeležite se zabavnih in koristnih učnih ur, ki vam bodo omogočile noro vožnjo z motornim čolnom, jadrnico ali vodnim skuterjem po neskončnih širinah modrega morja. Izpit je mednarodno priznan in vam velja doživljensko! Vključena predavanja, praktične vaje in tiskan priročnik za voditelja čolna. Na voljo kar 11 različnih lokacij. 

Pripravite se na izpit, ki vam bo omogočil samostojno upravljanje motornega čolna, jadrnice ali vodnega skuterja.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Tečaj za voditelja čolna do dolžine 24 m

  • 10 šolskih ur (2-3 srečanja) tečaja za voditelja čolna (motorni čoln, jadrnica ali vodni skuter) do dolžine 24 metrov, ne glede na moč pogona
  • teoretična predavanja, praktične vaje in tiskan priročnik za voditelja čolna
  Preberi vse

  -55 %

  129,00 €

  58,00 €

  Vrnemo 0,29 €

TEČAJ ZA VADITELJA ČOLNA

Tečaj za voditelja čolna poteka v skupinah od 10 do 20 tečajnikov. Poteka v obliki predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli...). Tečaj je organiziran v sklopu 2 do 3 predavanj v skupni dolžini 10 šolskih ur. Predavanja so običajno v popoldanskih urah z začetkom ob 16:30 ali 17:00 uri (odvisno od lokacije).

Po opravljenem tečaju lahko z doplačilom opravite tudi izpit za voditelja čolna, ki vam omogoča upravljanje plovil do 24m dolžine ne glede na moč motorja. Izpit je mednarodno priznan in vam velja doživljensko. Izpit za čoln z doplačilom lahko opravljate nekaj tednov po zaključku tečaja za čoln, in sicer na Upravi za pomorstvo v Kopru, Ljubljani ali Mariboru. Vso pomoč in napotke za prijavo k izpitu za čoln vam bo priskrbel učitelj. V kolikor želite, vas na izpit lahko prijavi tudi učitelj sam in vas tako razbremeni nepotrebnih skrbi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odličen tečaj, sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela
 • znanje, s katerim boste pluli po morju kot najboljši pomorščaki
 • možnost opravljanja tečaja v 11-ih različnih krajih po celi Sloveniji
 • največja jadralna šola v Sloveniji
 • izkušeni učitelji s številnimi licencami in bogatimi praktičnimi izkušnjami
 • odlična ideja za vaše najboljše prijatelje

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Preizkušen paket

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv do vključno 30.11.2019.

DODATNE UGODNOSTI

10% popust na redne cene pri najemu plovila preko čarterja Najemi-sonce za vse redne tečajnike.

MOŽNA DOPLAČILA

54,50 € za izpit, ki se opravlja na Upravi za pomorstvo (Koper, Ljubljana ali Maribor).

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je potrebna predhodna prijava na termin na telefonsko številko 070 678 066 ali preko emaila prijava@tecaj-za-coln.si.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termin najmanj 3 dni prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Izpit za voditelja čolna lahko pridobi oseba, ki je dopolnila 16 let (čolne dolžine nad 12 metrov ali gliserje pa lahko kljub potrdilu upravlja le oseba, ki je dopolnila 18 let).

Kupon je unovčljiv za vse razpisane termine in lokacije po celotni Sloveniji, ki jih lahko preverite na bit.ly/tecaj-termini.

Tečaji so razpisani približno 2 meseca vnaprej. Lokacije tečajev: Brežice, Celje, Domžale, Koper, Kranj, Krško, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica ali Novo Mesto.

VEČ O PONUDNIKU

Jadralni klub Sailsation je blagovna znamka, ki deluje pod okriljem podjetja Navigandum d.o.o. Je največja šola v Sloveniji, specializirana za ljudi, ki vstopate v svet navtike in posebej za tiste, ki se želite naučiti jadralskih veščin. Ekipo učiteljev sestavljajo izkušeni jadralci z mednarodno priznanimi izpiti in licencami. Vaš uspeh pri opravljanju izpita za voditelja čolnov pa je garantiran.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)

Ceneje ne najdeš nikjer!