Povej nam, od kod si in pokazali ti bomo predvsem ponudbe iz tega mesta.

Si že naš uporabnik? prijavi se.
IZBERI MESTO TAKO JE PRAV Pokazali ti bomo storitve za mesto Ashburn
IZBERI DRUGO MESTO TAKO JE PRAV
Z nadaljevanjem se strinjaš z uporabo piškotkov. Ker so dobri. In ker bo brez njih delovanje strani precej omejeno.

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

72% popust na tečaj retorike in javnega nastopanja na 3 lokacijah!

45,00 €

Redna cena od 160,00 €

prodani

Prodanih 16 kuponov

# / 3

72% popust na tečaj retorike in javnega nastopanja na 3 lokacijah!

45,00 €

Redna cena od 160,00 €

prodani

Prodanih 16 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

+

1/

Poglej kontaktne podatke

Osvojite najboljše orodje, ki omogoča dobro komunikacijo - retoriko. Izboljšajte svoje retorične sposobnosti, ki so pomembne tako v poslovnem kot v vsakdanjem življenju, in postanite karizmatičen govorec. Tečaj je tudi odličen pripomoček za pripravo na maturo ali zagovor diplomske naloge.

Odpravite tremo, naučite se neverbalne komunikacije in izboljšajte samozavest!
 • PONUDBA RAZPRODANA

  Tečaj retorike

  • 1x 4-urni tečaj retorike in javnega nastopanja na izbrani lokaciji v izbranem terminu (več v ostalih pogojih)
  • brezplačno gradivo
  • potrdilo o opravljenem tečaju
  • tečaj vključuje: retorične veščine, tehnika odpravljanja treme, neverbalna komunikacija in kalibriranje (branje sogovornika), tehnike izboljšanja samopodobe in samozavesti, vaje javnega nastopanja
  Preberi vse

  -72 %

  160,00 €

  45,00 €

  Vrnemo 0,23 €

O tečaju

Želite premagati tremo ter sproščeno, suvereno in prepričljivo nastopati? Pridite in se preizkusite pred avditorijem.

Delavnica je namenjena vsem, ki želite obvladati umetnost govorjenja ter sproščeno, suvereno in prepričljivo nastopati, kot tudi tistim, ki želite poglobiti znanje s področja retorike in javnega nastopanja (tržniki, mladostniki, ljudje srednjih let, podjetniki, zaposleni, direktorji, vedoželjni, kreativni, inovatorji …). Na delavnici se boste naučili, kako odpraviti tremo ter skozi razburljivo pustolovščino nastopanja pred neznanimi ljudmi sproščeno, avtentično in karizmatično nastopati. Bodite interaktivni in spoznajte svoje neznane kotičke in talente. Tako se boste naučili povedati svoje mnenje na sproščen način in tudi »argumentirano in prepričljivo reči ne« ter verodostojno nastopati.

Delavnica je primerna za vse, ki zaupajo sebi in svoji genialnosti na področju govorništva, potrebujejo pa nekoliko vzpodbude. Mi smo pa poskrbeli, da vam bo ta pot čim bolj lahkotna in vas bomo ves čas na njej spremljali.
Delavnica ni primerna za ljudi, ki ne verjamejo v znanje in učenje, ter tiste, ki nočejo investirati vase. Prav tako delavnica ni primerna za tiste, ki mislijo, da ne morejo vplivati na to, da izboljšajo svoje retorične sposobnosti.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:

Ko sem nastopala, vedno je bilo zaznati tresoč glas in zvijanje v trebuhu, kot nočna mora. Vedno me je bilo strah, da ne rečem kaj neumnega. Po delavnici sem na javni nastop začela gledati čisto drugače. Zdaj samozavestno nastopam, saj želim drugim povedati svoje mnenje. (Nuša)

Profesorji nas ponavadi sredi predavanj vprašajo za mnenje. Ko ta »sreča« doleti mene, ponavadi zajecljam in se osmešim pred celim razredom. Ponosen sem nase, ker sem po delavnici ta odnos popolnoma spremenil. Zdaj sem pripravljen, včasih se tudi sam javim in sproščeno ter avtentično, s svojimi besedami, povem to, kar mislim in si želim. (Marko)

Bala sem se pogledati občinstvu v oči, saj me je bilo strah njihove povratne informacije, ali me bodo sprejeli ali ne. Včasih sem se zmedla ali celo pozabila, kaj sem hotela povedati. Zato sem se v redkih trenutkih, ko sem morala nastopati, osredotočila na neko točko v dvorani in potem »zrecitirala« svoje. S takim nastopom nisem bila zadovoljna, najbrž tudi poslušalci oziroma gledalci ne. Po delavnici sem s pomočjo vaj to popolnoma spremenila. Zdaj nimam več nikakršne treme pred javnim nastopom. (Jerneja)

Vedno sem se lažje pisno izražal kot ustno. Morda je to bil strah pred popolnostjo kot posledica prevelike samokritičnosti. Na delavnici sem se naučil, kako naj govorim sproščeno, brez strahu, kako me bodo sprejeli. Ljudje mi zdaj verjamejo in lahko brez zadrege ponudim svoje znanje in izdelke ter to tudi brez težav unovčim. Škoda, ker nisem že prej prišel na delavnico. Počasi odpiram različna vrata v prihodnost. (Peter)

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • možnost koriščenja kupona v MB, LJ ali KP
 • sposobnost priprave dobrih in udarnih govorov kot največi govorci
 • boljša telesna govorica (drža, geste, pogled)
 • koristni nasveti, kako postati izvrsten govorec
 • večja samozavest, s katero boste dominirali v vsakem okolju
 • naučite se kalibriranja oz. branja sogovornika
 • osvojite tehnike izboljšanja samopodobe in samozavesti
 • izboljšanje vaših sposobnosti izražanja svojih misli in čustev
 • odlična ideja za darilo maturantom in diplomantom

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv na dan tečaja: 13. 5., 17. 5., 20. 5. ali 23. 5. 2017.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefonsko številko 041 662 371 ali email zorica.zaklan@siol.net.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki si ga lahko brezplačno pošljete na sms ali natisnete.


Šola retorike in javnega nastopanja poteka v 4 terminih in 3 lokacijah. Izbirate lahko med:

 I.termin – sobota, 13. 5. 2017, od 9.-13. ure. Kraj: Koper, Klub študentov občine Koper, Cankarjeva 9a, 6000 Koper (brezplačno parkirišče);

 II. in III. termin - sreda, 17. 5. 2017 ali torek, 23. 5. 2017, od 16.-20. ure.  Kraj: Ljubljana, Osnovna šola Poljane, Zemljemerska 7 (brezplačno parkirišče);

 IV.termin – sobota, 20. 5. 2017, od 9.-13. ure. Kraj: Maribor, Žolgarjeva ulica 2, OŠ Franceta Prešerna (brezplačno parkirišče).


 1 kupon velja na točno določen datum. Število udeležencev na posameznem tečaju je omejeno na največ 20.

VEČ O PONUDNIKU

Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorska študentka sociologije,  se že dolgo ukvarja z motivacijskimi delavnicami, poučevanjem hitrega branja in retorike. Pri učenju poskrbi za sproščeno vzdušje in čim več prakse ter aplikativnih metod in tehnik, ki jih boste z veseljem uporabljali v svojem življenju. Njena posebna prednost so dvajsetletne praktične izkušnje pri delu z ljudmi v javni upravi in podjetništvu, kot tudi v izobraževanju.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (143)

Ceneje ne najdeš nikjer!