k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

72% popust na tečaj retorike in javnega nastopanja na 3 lokacijah!

45,00 €

Redna cena od 160,00 €

# / 3

72% popust na tečaj retorike in javnega nastopanja na 3 lokacijah!

45,00 €

Redna cena od 160,00 €

Osvojite najboljše orodje, ki omogoča dobro komunikacijo - retoriko. Izboljšajte svoje retorične sposobnosti, ki so pomembne tako v poslovnem kot v vsakdanjem življenju, in postanite karizmatičen govorec. Tečaj je tudi odličen pripomoček za pripravo na maturo ali zagovor diplomske naloge.

Odpravite tremo, naučite se neverbalne komunikacije in izboljšajte samozavest!

O tečaju

Želite premagati tremo ter sproščeno, suvereno in prepričljivo nastopati? Pridite in se preizkusite pred avditorijem.

Delavnica je namenjena vsem, ki želite obvladati umetnost govorjenja ter sproščeno, suvereno in prepričljivo nastopati, kot tudi tistim, ki želite poglobiti znanje s področja retorike in javnega nastopanja (tržniki, mladostniki, ljudje srednjih let, podjetniki, zaposleni, direktorji, vedoželjni, kreativni, inovatorji …). Na delavnici se boste naučili, kako odpraviti tremo ter skozi razburljivo pustolovščino nastopanja pred neznanimi ljudmi sproščeno, avtentično in karizmatično nastopati. Bodite interaktivni in spoznajte svoje neznane kotičke in talente. Tako se boste naučili povedati svoje mnenje na sproščen način in tudi »argumentirano in prepričljivo reči ne« ter verodostojno nastopati.

Delavnica je primerna za vse, ki zaupajo sebi in svoji genialnosti na področju govorništva, potrebujejo pa nekoliko vzpodbude. Mi smo pa poskrbeli, da vam bo ta pot čim bolj lahkotna in vas bomo ves čas na njej spremljali.
Delavnica ni primerna za ljudi, ki ne verjamejo v znanje in učenje, ter tiste, ki nočejo investirati vase. Prav tako delavnica ni primerna za tiste, ki mislijo, da ne morejo vplivati na to, da izboljšajo svoje retorične sposobnosti.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:

Ko sem nastopala, vedno je bilo zaznati tresoč glas in zvijanje v trebuhu, kot nočna mora. Vedno me je bilo strah, da ne rečem kaj neumnega. Po delavnici sem na javni nastop začela gledati čisto drugače. Zdaj samozavestno nastopam, saj želim drugim povedati svoje mnenje. (Nuša)

Profesorji nas ponavadi sredi predavanj vprašajo za mnenje. Ko ta »sreča« doleti mene, ponavadi zajecljam in se osmešim pred celim razredom. Ponosen sem nase, ker sem po delavnici ta odnos popolnoma spremenil. Zdaj sem pripravljen, včasih se tudi sam javim in sproščeno ter avtentično, s svojimi besedami, povem to, kar mislim in si želim. (Marko)

Bala sem se pogledati občinstvu v oči, saj me je bilo strah njihove povratne informacije, ali me bodo sprejeli ali ne. Včasih sem se zmedla ali celo pozabila, kaj sem hotela povedati. Zato sem se v redkih trenutkih, ko sem morala nastopati, osredotočila na neko točko v dvorani in potem »zrecitirala« svoje. S takim nastopom nisem bila zadovoljna, najbrž tudi poslušalci oziroma gledalci ne. Po delavnici sem s pomočjo vaj to popolnoma spremenila. Zdaj nimam več nikakršne treme pred javnim nastopom. (Jerneja)

Vedno sem se lažje pisno izražal kot ustno. Morda je to bil strah pred popolnostjo kot posledica prevelike samokritičnosti. Na delavnici sem se naučil, kako naj govorim sproščeno, brez strahu, kako me bodo sprejeli. Ljudje mi zdaj verjamejo in lahko brez zadrege ponudim svoje znanje in izdelke ter to tudi brez težav unovčim. Škoda, ker nisem že prej prišel na delavnico. Počasi odpiram različna vrata v prihodnost. (Peter)

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost koriščenja kupona v MB, LJ ali KP
  • sposobnost priprave dobrih in udarnih govorov kot največi govorci
  • boljša telesna govorica (drža, geste, pogled)
  • koristni nasveti, kako postati izvrsten govorec
  • večja samozavest, s katero boste dominirali v vsakem okolju
  • naučite se kalibriranja oz. branja sogovornika
  • osvojite tehnike izboljšanja samopodobe in samozavesti
  • izboljšanje vaših sposobnosti izražanja svojih misli in čustev
  • odlična ideja za darilo maturantom in diplomantom

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, prevajalka, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s prevajanjem in lektoriranjem strokovne in znanstvene literature. Pri učenju poskrbi za sproščeno vzdušje in čim več prakse ter aplikativnih metod in tehnik, ki jih boste z veseljem uporabljali v svojem življenju. Njena posebna prednost so dvajsetletne praktične izkušnje pri delu z ljudmi v javni upravi in podjetništvu, kot tudi v izobraževanju.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)