Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 62% popust na individualen online načrt za izdelavo diplomske naloge!

57,00 €

Redna cena od 150,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Kar 62% popust na individualen online načrt za izdelavo diplomske naloge!

57,00 €

Redna cena od 150,00 €

Konec skrbi, kako boste dokončali diplomsko, magistrsko nalogo ali doktorsko disertacijo! Da bodo prvi koraki k cilju lažji, se obrnite na izvajalko, ki vam bo pomagala pri online pripravi celotnega načrta, izbiri teme, raziskovalnih metod in oblikovanju naslova. Prilagodi se vsem zahtevam vaše fakultete! Možnost nadaljnjega sodelovanja pri pripravi dispozicije, tehničnem urejanju, lektoriranju, prevodu povzetka v angleščino in pripravi prezentacije.

Možnost nadaljnjega sodelovanja pri pripravi dispozicije, tehničnem urejanju, lektoriranju, prevodu povzetka v angleščino in pripravi prezentacije.

Individualno online svetovanje in priprava načrta

Vsaka fakulteta ima predpisan način, kakšna mora biti določena zaključna naloga. Prvi težek korak pred pisanjem je običajno izbira teme, oblikovanje naslova in določitev raziskovalnih metod. Brez skrbi, saj vam izkušena mentorica ponuja online svetovanje in pripravo načrta preko emaila, telefona, Skypa ali Facebook Messengerja.

IZVAJALKA
Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorantka ekonomske sociologije, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s pisanjem strokovne in znanstvene literature.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI?
"Ko sem napisal diplomsko nalogo nisem vedel, kako naprej do zagovora. Strah me je bilo, če bo v redu in kako naprej. Zaradi tega sem skoraj pol leta bil v psihični in časovni stiski. Sošolka, ki je uspešno končala študij mi je predlagala go. Zorico Zaklan. Pri tem podjetju sem našel vse na enem mestu: oblikovanje, lektoriranje, prevod povzetka in pripravo Power Point prezentacije. Potem sem hitro in uspešno diplomiral ter vpisal magisterij." - Bojan 

"Še enkrat iskrena hvala za podano znanje, izkušnje in usmeritve pri dokončanju diplome, saj je vse to preseglo moja pričakovanja. S pomočjo vaših lektorskih in oblikovnih popravkov sem uspešno diplomirala. Z veseljem bi se še enkrat obrnila na vas, saj me vaša energija in razgledanost navdušujeta in motivirata k iskanju še neraziskanega." - Marinka

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • določitev raziskovalnega področja
  • pomoč pri izbiri teme
  • pomoč pri oblikovanju naslova
  • pomoč pri metodologiji
  • oblikovanje celotnega načrta diplome
  • možnost nadaljnega sodelovanja z mentorico

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, prevajalka, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s prevajanjem in lektoriranjem strokovne in znanstvene literature. Pri učenju poskrbi za sproščeno vzdušje in čim več prakse ter aplikativnih metod in tehnik, ki jih boste z veseljem uporabljali v svojem življenju. Njena posebna prednost so dvajsetletne praktične izkušnje pri delu z ljudmi v javni upravi in podjetništvu, kot tudi v izobraževanju.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (176)