HUDA CENA za vadbene trakove za učinkovit trening s pomočjo lastne teže!

27,90 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za vadbene trakove za učinkovit trening s pomočjo lastne teže!

27,90 €

prodani

Prodani 4 kuponi

1/

Poglej kontaktne podatke

Si želite okrepiti svoje telo? Ti inovativni trakovi zagotavljajo učinkovito vadbo v udobju lastnega doma! Primerni so tako za moške kot za ženske. V paketu prejmete vadbene trakove, sidro za vrata, vrečko za shranjevanje trakov in angleški priročnik za usposabljanje.

Primerni so tako za moške kot za ženske! V paketu prejmete vadbene trakove, sidro za vrata, vrečko za shranjevanje trakov in angleški priročnik za usposabljanje.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Trakovi za vadbo

  • vključuje: trakovi za vadbo, sidrišče za vrata, vrečka za shranjevanje, angleški priročnik za usposabljanje
  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  HUDA CENA

  27,90 €

  Vrnemo 0,14 €

vadbeni trakovi

Vadbeni trakovi so inovativno orodje za odličen trening z lastno telesno težo, kjer lahko z vadbo pričnete že danes. Primerni so tako za ženske, kot tudi za moške. Si tudi vi želite popolno postavo, pa zato nimate časa hoditi na različne vadbe ali v fitnes? Trakovi za vadbo so odlični za pridobitev popolne postave.

Vadbeni trakovi so primerni tako za domačo uporabo, kot tudi za trening zunaj. Je naprava s katero si lahko povečamo ravnotežje, moč in fleksibilnost. Lahko jo obesimo na vrata, na zunanja igrala, drevo, stropni drog, ograjo… Predvsem pa so vadbeni trakovi enostavni za uporabo ter lahko jih uporabljamo kadarkoli, tako nikoli ne zamudite vadbe.

Vadbeni trakovi so primerni za vsakogar, tudi za amaterske športnike, saj si lahko obremenitev nastavimo sami. Trakovi za vadbo omogočajo delovanje več mišic in sklepov hkrati, kar preprečuje mišično neravnovesje, saj je telo pod stalno napetostjo. Pri pravilni uporabi se aktivirajo tudi globoke mišične skupine.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • do popolne postave v udobju lastnega doma
 • vadba z lastno težo je učinkovita in varna
 • enostavna uporaba, tako doma, kot zunaj
 • vključeno tudi sidrišče za vrata in vrečka za shranjevanje
 • ravnajte se po priročniku za usposabljanje za maksimalne rezultate
 • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Za krepitev telesa

Za oblikovanje telesa

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2021.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se na 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča. Naročilo se odda avtomatsko ponudniku ob aktivaciji kupona.

 

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih je potrebno naročilo oddati ponudniku na e-mail onet.oglasevanje@gmail.com, sporočite mu šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2  -5 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Coolmango.si je spletna trgovina s pripomočki za šport, prosti čas in zdravo življenje. Na spletni strani ponujajo široko paleto različnih izdelkov na področju športa in rekreacije, za bolečine v sklepih, igrače za najmlajše itd.  

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (339)

Ceneje ne najdeš nikjer!