Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Dve napravi v enem! 50% popust na aparat za kavitacijo in radiofrekvenco!

94,50 €

Redna cena od 189,00 €

# / 5

Dve napravi v enem! 50% popust na aparat za kavitacijo in radiofrekvenco!

94,50 €

Redna cena od 189,00 €

Dve napravi v enem izdelku: kavitacija in radiofrekvenca! Pripomoček za učinkovito regeneracijo kože ter dolgotrajno odpravo celulita in maščobnih oblog na trebuhu, pasu, zadnjici in stegnih ter za odpravo podbradka in gub na obrazu. Lokalno "razbijanje" celulita in maščobnega tkiva na delih telesa, kjer ga z vadbo ni mogoče odpraviti ter glajenje in napenjanje kože na obrazu in drugih delih telesa z aktiviranjem naravnih procesov obnove tkiva.

Učinkoviti metodi za odpravo celulita, povešene kože in gub! Tri stopnje intenzivnosti, ki zagotavljajo varno uporabo za različne dele telesa.

Aparat za kavitacijo in RF TERAPIJO MAYA SkinCare

KAVITACIJA
Ultrazvočna kavitacija oz. nekirurška liposukcija je najsodobnejša metoda za odstranjevanje celulita. V zadnjih letih se je uveljavila kot najučinkovitejši način proticelulitne terapije, ki je med drugim tudi udobna in popolnoma neboleča.
Za razliko od proticelulitnih pripomočkov in terapij, ki temeljijo na različnih masažnih tehnikah (valjčki, vakuum, vibracije nizkih frekvenc, itd.) gre pri ultrazvočni kavitaciji za učinkovito in profesionalno metodo, ki jo izvajajo predvsem naprednejši lepotni saloni.
Ultrazvočno valovanje, ki ga oddaja kovinska membrana, povzroča tresljaje, ki prodirajo v globino maščobnega tkiva in ustvarjajo toplotne in bio-kemične učinke na celičnem nivoju. Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije ultrazvočnega valovanja v maščobnem tkivu ter tako zagotavlja varno uporabo brez škodljivih učinkov.

RADIOFREKVENČNA (RF) TERAPIJA
Metoda radiofrekvence je dopolnilna terapija kavitaciji. Deluje s precej višjo frekvenco, ki spodbuja nastanek kolagena ter pospešuje krvni in limfni obtok. Rezultat je učinkovitejša naravna obnova kože in podkožnega tkiva. Na ta način se poveča elastičnost ter posledično zmanjšajo gube in ohlapnost kože, kar prispeva k bolj zdravemu in mladostnemu videzu.

LASTNOSTI PRIPOMOČKA:
- Izjemno preprosta uporaba zagotavlja učinkovito samostojno izvajanje proticelulitne terapije z ultrazvočno kavitacijo ter radiofrekvenčne terapije
- Časovnik za samodejni izklop varuje pred preobremenitvijo kože in podkožnega tkiva
- Tri stopnje intenzivnosti, ki zagotavljajo varno uporabo za različne dele telesa
- Gladka kovinska ultrazvočna membrana iz visoko kakovostnega materiala za varno in prijetno uporabo

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
- napetost: 15V DC
- frekvenca: 40KHz (kavitacija), 1 MHz (radiofrekvenca)
- dimenzije: 17 cm x 3.8 cm x 4.3 cm
- teža: 190 g

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • samostojno izvajanje proticelulitne terapije kar doma!
  • tri stopnje intenzivnosti, ki zagotavljajo varno uporabo za različne dele telesa
  • dve napravi v enem izdelku: kavitacija in radiofrekvenca
  • metodi za odpravo celulita, povešene kože in gub
  • najučinkovitejši način za oblikovanje telesa: trebuha, bokov, zadnjice, stegen..
  • glajenje in napenjanje kože na obrazu

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

V spletni trgovini Ujemi Zdravje.si se zavedajo, kako velikega pomena ima zdravje na življenje vsakega posameznika. Ravno zaradi tega nudijo širok spekter pripomočkov, s katerimi lahko vzdržujete in skrbite za svoje zdravje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (351)