Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na zabavno knjigo Chucky z najljubšimi igricami za otroke!

9,90 €

Redna cena od 19,80 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na zabavno knjigo Chucky z najljubšimi igricami za otroke!

9,90 €

Redna cena od 19,80 €

Prava izbira za vašega malega čukca! Podarite vašemu otroku odlično knjigo Chucky, kjer so zbrane najboljše igrice za popolno zabavo in učenje. Vaš otrok bo užival v reševanju igric kakor so povezovanje pik, razlike med sličicami, smešne podrobnosti v risbah in pobarvanke. Knjiga je tudi odlična izbira za učenje angleščine saj ponuja kratka in preprosta navodila kako rešiti zabavne uganke. 

Knjiga je tudi odlična izbira za učenje angleščine saj ponuja kratka in preprosta navodila kako rešiti zabavne uganke.

KNJIGA CHUCKY

Zbirka CHUCKY je elitni produkt Založbe Čukec, d.o.o., saj je plod 25-letnih izkušenj pri ustvarjanju prvega slovenskega zabavnika - Čukca. V njem je zbrano vse najboljše, kar imajo otroci zares radi, to so igrice s povezovanjem pikic, iskanje razlik med sličicama, smešne podrobnosti v risbah, iskanje skritih predmetov v večji risbi in seveda - pobarvanke.

Preprosta in kratka navodila v angleščini, kar je za današnjo generacijo otrok v času globalizacije že skoraj nujno. Otroci tako s pomočjo te knjige igraje naredijo prve korake v svet ugankarstva, spoznavanja številk in barvanja s ščepcem angleščine.

Knjiga ima 76 strani, je formata A4, stiskana je na najboljšem papirju (120g), ovitek pa je na premaznem kartonu (200g) in v celoti v barvah. Vezava je broširana. Čisto zadaj je še zgodba o Čukcu, ki je otrokom še posebej zanimiva. Knjiga - pobarvanka z igricami je povsem nova (izšla je septembra letos) in je v Sloveniji še ni, čeprav je seveda slovenski izdelek, namenjen globalnemu trgu (Amazon.co.uk)

Primerno za otroke od 4 - 8 let.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zbrane vse najboljše igrice povezovanje pikic
  • zabavna igra iskanja razlik med sličicami
  • pobarvanke in več in več
  • otroci tako s pomočjo te knjige igraje naredijo prve korake v svet ugankarstva
  • kvalitetna izdelava knjige
  • vključena tudi zgodba o Čukcu

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Založba Čukec je postala znana s prvim slovenskim ugankarskim zabavnikom Čukcem, ki je namenjen otrokom od 5.-13. leta. Z njegovo pomočjo si bodo vaši otroci ali vnuki lahko malce razgibali možgančke in se kratkočasili na zabaven in poučen način. Svojo ponudbo so raziširili tudi na ugrankarske revije za odrasle - v njih boste našli našli križanke, osmerosmerke, slikovne mreže, izpolnjevanke, lahke rebuse, šale, sudokuje in še in še - vse prilagojeno ciljni starostni skupini.  Križanke in uganke so plod dela in izkušenj najuglednejših slovenskih ugankarjev.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (240)