Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

64% popust na ergonomsko oblikovano ortopedsko blazino za spanje na boku!

od 19,90 €

Redna cena od 49,80 €

# / 6

64% popust na ergonomsko oblikovano ortopedsko blazino za spanje na boku!

od 19,90 €

Redna cena od 49,80 €

Blazina GoodSleep s polnilom iz poliuretanske pene nudi odlično oporo pri spanju na boku, razbremeni pritisk na kolena, medenico, ledveni del in hrbtenico, tako izboljša kvaliteto spanja in zmanjša kronične bolečine. Primerna tudi za nosečnice!

GoodSleep blazina je popolna za vse, ki radi spite na boku, imate težave s hrbtenico, idealna pa je tudi za nosečnice! Izboljša kvaliteto spanja in zmanjša kronične bolečine.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • brezplačna poštnina

ORTOPEDSKA BLAZINA ZA SPANJE NA BOKU GOODSLEEP

Neprespane noči, utrujenost, bolečine v hrbtenici, težave s prebavo, sindrom nemirnih nog, bolečine v mišicah in sklepih, krči, mravljinčenje … Vam je to kaj znano? Če vam ni, si želite da vas te tegobe ne bi doletele? Preprečite ali zmanjšajte težave, ki nastajajo zaradi nepravilne lege med spanjem na boku z ortopedsko blazino GoodSleep za spanje na boku.

VZROKI TEŽAV
Po mnenju strokovnjakov je najbolj priporočljivo spanje na hrbtu, realno pa zelo malo ljudi spi tako. Če želite spremeniti položaj telesa pri spanju, je lahko to zelo težka naloga in ponoči med spanjem se vedno namestimo tako, kakor nam najbolj ustreza. Če radi spite na boku, zdravniki priporočajo, da imate med nogami blazino GoodSleep, ki omogoči raven položaj hrbtenice med spanjem in počivanjem. Tako se boste izognili bolečinam v križu in spodnjih okončinah, saj ohranjate naravni položaj telesa, teža telesa ne pritiska na sklepe in žile, zato je pretok krvi boljši, vnetja medsklepnih tkiv se zmanjšajo in s tem tudi bolečine.

ERGONOMSKA OBLIKA IN KVALITETNI MATERIALI
Ortopedska spalna blazina GoodSleep je ergonomsko oblikovana, to pomeni da preprečuje poškodbe in obrabo zaradi dolgotrajnega statičnega položaja telesa. Popolno se prilega obliki nog, čvrsta spominska pena bo držala svojo obliko in nudila oporo vaši hrbtenici in medenici. Znotraj blazine ventilacijske odprtine zagotavljajo, da vam ne bo vroče, pralna prevleka na zadrgo pa je dobrodošla pri ohranjanju najvišje stopnje higiene. Ortopedi jo priporočajo za vse, ki radi spite na boku, imate težave s hrbtenico, še posebej pa jo bodo vesele nosečnice.

LASTNOSTI
- material:100 % akril
- material polnila: 100% poliuretanska pena
- mere: 10 cm x 14 cm x 25 cm

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • stabilizira lego spodnjih okončin
  • razbremeni pritisk na sklepe
  • telo povrne v naravno lego
  • oblikovana tako, da se ne premika med spanjem
  • ergonomsko oblikovana
  • tudi opcija z izdelkom presenečenja
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Mega Buy se ukvarja s prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih izdelkov. V spletni trgovini najdete vse od izdelkov za dom in vrt, tehniko, kuhinjo, za hišne ljubljenčke,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (326)