50% popust na 22-delni set za dekoracijo sladic z nastavki, vrečkami in več!

15,90 €

Redna cena od 31,80 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 9

50% popust na 22-delni set za dekoracijo sladic z nastavki, vrečkami in več!

15,90 €

Redna cena od 31,80 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Z nastavki se lahko ustvari prelepe vrtnice, cvetlice, okrasne robove, zvezdice in baročne okraske. Set je izdelan iz kakovostnih, varnih in nestrupenih materialov, nastavki pa so narejeni iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla. Vsebuje 8 različnih nastavkov!

Vsebuje kar 8 nastavkov za dekoriranje, vrečke za enkratno uporabo, vrečko za shranjevanje, coupler in še ščetko za čiščenje!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  22-delni set nastavkov za dekoracijo sladic

  • 8 različnih nastavkov za dekoracijo, 10 vrečk za enkratno uporabo, vrečko za shranjevanje, 2 couplerja in ščetko za čiščenje
  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -50 %

  31,80 €

  15,90 €

  Vrnemo 0,08 €

CAKEMASTER 22-DELNI SET ZA DEKORACIJO SLADIC

NAJLEPŠE TORTE IZPOD DOMAČIH ROK
Samo malo pritiska na dozirno vrečko že ustvari čudovite vzorce za piškote in torte. Plastični spojnik za večkratno uporabo omogoča hitro in enostavno menjavo nastavkov. Set je izdelan iz kakovostnih, varnih in nestrupenih materialov. Nastavki so narejeni iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla, tako vam nikoli več ne bo treba kupiti nobenega pripomočka za dekoracijo več. Nastavki so izdelani vrhunsko, brez vidnih šivov in ostrih robov, tako se vam lahko pri ustvarjanju pridružijo tudi otroci.

KREMNI NAKIT
CakeMaster pričara lepe kombinacije za okrasitev robov tort, okrasite cup cake, muffine ali sladoledne kupe z različnimi motivi dekorativnih kepic in vzorcev. S kombinacijo različnih parov nastavkov iz kreme nastajajo raznovrstni vzorci. Z veliko kreme in malo vaje ustvarite prečudovit kremni nakit za vaše slaščice.

UPORABA
V kompletu prejmete vse pripomočke, ki jih potrebujete za uporabo, razen kreme! Le to nadevate v priložene vrečke, nanje namestite spojko in željeni nastavek in z nežnim iztisom pričnite ustvarjati. Z malo vaje boste kmalu ustvarjali tako čudovite okraske, da jih bo škoda pojesti. Seveda pa se lahko za ideje obrnete tudi na splet, kjer je na voljo ogromno predlogov in idej kako aplicirati kremo za različne učinke.

LASTNOSTI
- barva: srebrna
- velikost: 3,7 x 2,5 x 4,3 cm
- material: nerjaveče jeklo

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 22-delni set za dekoracijo sladic z nastavki, vrečkami in še več
 • enostavno do prekrasnih dekoracij
 • 8 različnih nastavkov ruskega tipa
 • v kompletu tudi vrečke in spojke
 • neskončne možnosti oblik in motivov
 • primerno za začetnike in profesionalce
 • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 15.9.2021.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča. Naročilo se odda avtomatsko ponudniku ob aktivaciji kupona.

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih je potrebno naročilo oddati ponudniku na e-mail nfo@mega-buy.com, sporočite mu šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko.

ROK DOSTAVE

Izdelek prejmete v roku 5 delovnih dni od oddaje naročila. 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Mega Buy se ukvarja s prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih izdelkov. V spletni trgovini najdete vse od izdelkov za dom in vrt, tehniko, kuhinjo, za hišne ljubljenčke,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (295)

Ceneje ne najdeš nikjer!