k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 82% popust na krožnike, japonska noža in MP3! Možnost družinskega paketa!

od 6,90 €

Redna cena od 14,90 €

# / 9
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 82% popust na krožnike, japonska noža in MP3! Možnost družinskega paketa!

od 6,90 €

Redna cena od 14,90 €

Popoln paket, ki je namenjen celi družini! Prav za vsakega se nekaj najde - mama bo navdušena nad krožniki prestižne blagovne znamke Bugatti®, oče nad izbranimi japonskimi noži Sekiteobe, otrok pa nad kvalitetnim MP3 predvajalnikom glasbe. Lahko pa si izberete izdelek po izbiri - poživite kuhinjo z izjemno kvalitetnimi keramičnimi krožniki Bugatti® Gioa, postanite kuharski chef s profesionalnimi japonskimi noži Sekiteobe ter poslušajte svoje najljubše pesmi kjerkoli in kadarkoli preko sodobnega MP3 playerja! Vključena tudi brezplačna poštnina.

Možnost paketa, v katerem se za vsakega člana družine nekaj najde! Vključena tudi brezplačna poštnina.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • brezplačna poštnina

DRUŽINSKI PAKET

KROŽNIKI BUGATTI® GIOLA
Krožniki Bugatti Gioia so narejeni iz izjemno kvalitetne keramike kot se imenu Bugatti pritiče. Keramika je po posebnem postopku žgana pri nižji temperaturi kar pripomore k izjemno bogatim, intenzivnim barvam. Krožniki so primerni za mikrovalovko in pomivanje v pomivalnem stroju.
Ime Bugati® je bolj znano po izjemnih avtomobilih, vendar izdelujejo izdelke za kuhinjo, jedilni pribor in male gospodinjske aparate, ki so zelo inovativni in imajo izvirno in prefinjeno obliko pri brezkompromisni kvaliteti izdelave. Set je sestavljen iz 2 x 27 cm krožnikov.

JAPONSKI SEKITOBE KUHINJSKI NOŽ
Japonci so skozi zgodovino pokazali da so mojstri izdelave raznoraznih nožev. Sekitobe nož je odličen partner pri jedi slastno kuhanega zrezka ali druge priljubljene jedi. Oba Sekitobe noža imata dolžino rezila 11 cm ali 4,3 palca, kar je idealno za rezanje kosov zrezka, pečenke, fileja ali ribe. Sekitobe noža sta narejena iz trpežnega Virgin 3Cr13 nerjavečega jekla, kar zagotavlja odlično natančnost in ohranjata svojo ostrino tudi pri vsakodnevni uporabi. Ročaj je ergonomsko oblikovan, oblikovan tako, da se popolnoma prilega vaši roki za večje udobje in popoln nadzor.

Japonska prehrambena kultura je pripomogla k oblikovanju edinstvene zasnove Sekitobei nožev kar pripomore k visoki zmogljivosti in dolgotrajni ostrini. Rezilo velikosti 11 cm ima fantastičen nazobčan rob, tako da lahko zrezek narežete z lahkoto, nato pa preprosto namestite nože v pomivalni stroj za enostavno čiščenje. Z obteženim varnim prijemalnim ročajem, noži zagotavljajo popoln nadzor in se popolnoma ujemajo z vašimi obstoječimi krožniki s svojim srebrnim mat finišom.

MP3
Priročen MP3 predvajalnik za vaše najljubše pesmi. Naprava se preprosto polni in povezuje preko USB vhoda, tako boste vedno opremljeni z najnovejšimi pesmimi. Na vrhnjem delu vsebuje priročne gumbe za previjanje naprej, nazaj in možnost nastavljanja glasnosti. Poslušajte svojo najljubšo glasbo kjerkoli in kadarkoli.

Osnovne funkcije:
- glasba: podpira mp3, wma, wmv in wav format
- pametne nastavitve: možna je personalizirana nastavitev vsake aplikacije
- možnost izbire jezika
- USB vhod
Sistemske zahteve
- OS: Windows WIN7/WIN8/XP/Vista/2K/ME/98 (potrebna inštalacija gonilnika) /Linux9 in novejši /Mac OS 10
- CPU: vsaj Pentium-133 MHz
- Spomin: vsaj 32 MB, sam predvajalnik ne vsebuje spomina (za delovanje je potrebna micro SD kartica)
- Prostor na trdem disku: vsaj 100 MB
- Video kartica: nad 640*480, vsaj 16 bit barve
- naključno izbrana barva in model predvajalnika

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • družinski paket za NORO ceno: krožniki, Sekitobe noža in MP3!
  • vključena tudi BREZPLAČNA poštnina
  • japonski nož primeren za rezanje mesa, zelenjave, rib ...
  • neprekosljivo vrhunsko rezanje brez najmanjšega napora
  • krožniki Bugatti Gioia so narejeni iz izjemno kvalitetne keramike
  • z MP3-jem poslušajte glasbo kjerkoli in kadarkoli

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača nakita je nastala kot odgovor na potrebo vedno večjega števila ljudi v njihovem ožjem krogu. Vsi smo se že znašli pred dilemo, kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju (rojstni dan, poroka, obletnice ...). Zaradi te potrebe so se odločili ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (231)