k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Ulovite serijskega morilca! 61% popust na detektivsko namizno igro Escapoly.

29,90 €

Redna cena od 76,00 €

# / 2
PRIPOROČAMO

Ulovite serijskega morilca! 61% popust na detektivsko namizno igro Escapoly.

29,90 €

Redna cena od 76,00 €

Interaktivna igra za vse navdušence sobe pobega, detektivskih dogodivščin in logičnih iger, pri kateri je potrebno poiskati namige, razrešiti uganke in razvozlati kode. Namizna igra Escapoly vam ponuja pravi policijski primer, kjer bo vaš cilj raziskovati in razrešiti detektivsko uganko preden serijski morilec spet mori. Vključena tudi brezplačna poštnina!

Prva namizna igra, ki združuje elemente priljubljenih sob pobega, detektivk in logičnih ugank! Vključena brezplačna poštnina.

ESCAPOLY

POTEK IGRE ESCAPOLY
Igro lahko igra od 2 do 8 igralcev. V kolikor želite igrati v večjem številu vam priporočamo, da se razdelite v skupine.

V igri boste našli zapečatene dokaze, ki jih bo potrebno skriti v prostoru (to so realni predmeti, ki služijo namenu razreševanja primera in izzivov, ki vam jih je pustil klovn Enigmist ter vam prikažejo zgodbo na realen način).

Ko skrijete dokaze, se z uvodnim videom začne prva misija. Da jo uspešno zaključite boste morali preiskati kraj zločina, poiskati vse dokaze in jih razvozlati. Če boste uspešni, boste odprli vse ključavnice in skrite prostore in tako prišli do naslova, kjer se nahaja naslednja žrtev.

TRAGIČNA ZGODBA SERIJSKEGA MORILCA KLOVNA ENIGMISTA
Klovni niso vedno smešni, to dobro vemo. Obstajajo tisti, ki so dobr in tisti ki so zlobni! Kako bi vi ravnali, če bi imeli opravka z ubijalskim klovnom, ljubiteljem ugank, na lovu za novimi žrtvami? Zdaj morate poraziti enega.

Kot otroka je bilo skrivnostnega morilca strah klovnov, ker je nekoč prebral zgodbo, ki ga je pretresla. V zgodbi se je eden izmed klovnov ponoči rad sprehajal po mestu s krvavimi rokam. Nihče ni vedel, kaj počne, a dan za dnem so v mestu izginjale osebe. Od takrat otrok nikoli več ni mogel mirno spati, dokler se v sanjah ni videl sam v vlogi klovna ubijalca. Leta so minevala a sanje so ga še kar naprej preganjale. Spoznal je, da je edini način kako se rešiti nočnih mor to, da gladko te postanejo groba realnost.

Zdaj je že prvič moril in za sabo je pustil dolgo sled krvi, s katero nam je želel povedati, da njegova prva žrtev ne bo tudi zadnja.
Vaša naloga je, da rešite naslednjo žrtev preden bo prepozno!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična ideja za darilo
  • namizna igra za entuziaste sob pobega
  • zabavna rekreacija vaših sivih celic
  • najboljše zapravljanje časa za dolge deževne dni
  • prava igra za vse ljubitelje detektivk
  • kar 3 misije po 60 minut!
  • reševanje zanimivega policijskega primera

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Tekmovalni duh

VEČ O PONUDNIKU

Vesna Vojska s.p. se ukvarja z spletno prodajo interaktivnih izdelkov. Med njimi štejemo družabno igro Escapoly, ki temelji na reševanju ugank tipa sobe pobega. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (56)