Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na inovativni Mini dron, ki sledi gibom vaše pametne zapestnice!

22,90 €

Redna cena od 45,80 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na inovativni Mini dron, ki sledi gibom vaše pametne zapestnice!

22,90 €

Redna cena od 45,80 €

Preprosto ga vrzite v zrak in MiniDron usmerjajte s pametno zapestnico! MiniDron bo sledil gibom vaše roke, medtem ko ga boste lahko usmerjali naprej, nazaj in izvajali 360 ° obrate! Na voljo tri načini upravljanja: s pametno zapestnico, priloženim daljinskim upravljalnikom ali pa ga nastavite na samodejni način, saj mu infrardeči senzorji omogočajo avtomatsko izogibanje oviram! Visoka kvaliteta, primerno za notranjo in zunanjo uporabo ter je tudi odlična ideja za darilo. 

Upravljate ga lahko s pametno zapestnico, daljinskim upravljalnikom ali pa ga nastavite na samodejni način. MiniDron lahko usmerjate naprej, nazaj in izvajate 360 ° obrate!

MINI DRON

PAMETNA ZAPESTNICA
Nadenite pametno zapestnico in upravljajte dron z enostavnimi gibi vaših rok! Inovativna tehnologija sledenja gibanja vam omogoča, da usmerjate MiniDron v vseh smereh! Baterija MiniDrona zdrži od 10 do 15 minut, samostojna baterija in polnilni USB kabel pa vam omogoča priročno polnjenje.

3 NAČINI UPRAVLJANJA
Vklopite stikalo in vrzite MiniDron v zrak! Upravljate ga lahko s pametno zapestnico, priloženim daljinskim upravljalnikom ali pa ga nastavite na samodejni način, saj mu infrardeči senzorji omogočajo avtomatsko izogibanje oviram.

UPORABA:
Nadzirate ga lahko z ročno zapestnico, daljinskim upravljalnikom ali nastavite na samodejni letenje, ter ga preprosto priključite in vržete v zrak.

BARVA:
MiniDron: rumena, pametna zapestnica črna

OPOZORILO:
Ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki lahko povzročijo zaužitje ali zadušitev. Otroci, mlajši od 12 let, naj igračo uporabljajo pod nadzorom odraslih. Igrače ne uporabljajte v deževnem ali vetrovnem vremenu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • inovativno vodenje s pametno zapestnico
  • avtomatsko izogibanje oviram
  • gratis daljinski upravljalnik
  • primerno za notranjo in zunanjo uporabo
  • na voljo 3 načini upravljanja
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Mega Buy se ukvarja s prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih izdelkov. V spletni trgovini najdete vse od izdelkov za dom in vrt, tehniko, kuhinjo, za hišne ljubljenčke,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (340)