Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

60% popust na priljubljene vrtalke Beyblade za neskončno zabavo otrok!

od 7,99 €

Redna cena od 19,99 €

# / 8

60% popust na priljubljene vrtalke Beyblade za neskončno zabavo otrok!

od 7,99 €

Redna cena od 19,99 €

Če mislite, da poznate že vse vrtalke in da vrtalke ne morejo postati še bolj fantastične, ste se zares zmotili. Izbirajte med Beyblade metal Fusion 6D s svetlobnim efektom ali Top Metal FightFusionMaster 4D!

Dva modela Beyblade vrtavk za neskončne ure zabave! Izbirajte med Beyblade metal Fusion 6D s svetlobnim efektom ali Top Metal FightFusionMaster 4D!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • brezplačna poštnina
  • v primeru nakupa večjega števila kuponov z različnimi lastnostmi izdelka, oddate naročilo direktno ponudniku na email kot je zapisano v pogojih koriščenja

VRTALKA BEYBLADE

BEYBLADE TOP METAL FIGHT FUSION 4D RAPIDITY
Vrtavke Top Metal FightFusionMaster 4D prinašajo v igro popolnoma novo vznemirjenje in energijo, ki bo gotovo navdušila tudi vašega malčka.  Ustvarjajte in prilagajajte svoje vrtavke RAPIDITY ter tekmujte z njimi.

BEYBLADE METAQL MASTERS 6D Z LUČKO
Te vrtalke 6D se med vrtenjem svetijo in spreminjajo barvo in naredijo dinamičen - svetlobni efekt. BeyBlade je ena izmed najbolj priljubljenih igrač na svetu. Z najnovejšim sistemom Metal Fusion 6D bo sigurno navdušila vašega malčka. Vrtalke 6D so novost na Slovenskem trgu. Vrtalke se po videzu razlikujejo od klasičnih vrtalk 4D. Vrtalke 6D so tovarniško že sestavljene in jih ni mogoče sestaviti!

OPOZORILO:
- ni primerna za otroke mlajše od 3 let zaradi potencialne nevarnosti zadušitve z majhnimi predmeti.

VARNA IGRAČA
Proizvajalec zagotavlja, da sta zgoraj navedena izdelka izdelana v skladu z evropskimi direktivami: 2009/48/ES in sta v skladu z zahtevami evropskih harmon. standardov: EN71-1: 2011; EN7-2:2011; EN71-3 A1: 2000 and AC :2002

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična ideja za darilo
  • neskončne možnosti zabave za vaše otroke
  • na voljo dva različna modela
  • tudi model s svetlobnimi učinki
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo Trgovine Tom je ponuditi kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. So distributer za ogromno različnih izdlekov in nudijo pestro izbiro po najbolj ugodni ceni. Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (326)