Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Bolj sproščeni sprehodi z vašim ljubljenčkom! 66% popust na pasjo oprsnico!

od 12,90 €

Redna cena od 37,40 €

# / 6

Bolj sproščeni sprehodi z vašim ljubljenčkom! 66% popust na pasjo oprsnico!

od 12,90 €

Redna cena od 37,40 €

Si želite še bolj sproščenih sprehodov z vašim hišnim ljubljenčkom? To vam omogoča pasja oprsnica, saj boste dobili dodaten nadzor nad hojo in obnašanjem psa. Ima prišit ultra odsevni material, ki močno poveča vidnost ponoči. Oprsnico lahko v samo nekaj sekundah zapnete in namestite na psa! Je nastavljiva in se udobno prilega telesu vašega psa. 

Odsevni material poveča vidnost ponoči! Na voljo v 3 velikostih: M, L ali XL!

pasja oprsnica

Pasja oprsnica omogoča, da bodo sprehodi z vašim psom lažji in bolj sproščeni, saj boste dobili dodaten nadzor nad hojo in obnašanjem psa. Zgornji ročaj in stranski obroči na oprsnici omogočajo, da boste lažje vodili psa po stopnicah, mimo drugih psov ali živali, preprečili skakanje psa na goste ali mimoidoče ter lažje kontrolirali situacije, ko pes prične močno vleči ali pa vas v nekem trenutku močno potegne za povodec.

V sprednji del pasje oprsnice je prišit ultra odsevni material, ki močno poveča vidnost ponoči. Tako boste na nočnih sprehodih bolj vidni, kar vam zagotavlja večjo varnost in brezskrbnost.

Oprsnico lahko v samo nekaj sekundah zapnete in namestite na psa. Zaponka na eni strani je enostavna za odpiranje in zapiranje, hkrati pa služi tudi kot varnostna zaponka.

Oprsnica za pse ima nastavljive jermene, zato se popolnoma in udobno prilega telesu vašega psa. Jermene lahko prilagodite na trebuhu ali pa preko prsnega koša.

LASTNOSTI:
- barva: rdeča
- velikosti:
   M: 12 do 22 kg
   L: 22 do 30 kg
   XL: 30 do 40 kg

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • optimalen nadzor na sprehodih
  • odsevni material za varnost ponoči
  • hitra in enostavna namestitev
  • popolnoma in udobno se prilega telesu vašega psa
  • na voljo več velikosti
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Fitshop.si je spletna trgovina s pripomočki za šport, prosti čas in zdravo življenje. Na spletni strani ponujajo široko paleto različnih izdelkov na področju športa in rekreacije, FIT Kuhne, za bolečine v sklepih, igrače za najmlajše itd.  

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (340)