Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Vonj jeseni! HUDA CENA za žensko toaletno vodo Dolce&Gabanna - Light Blue 100ml!

49,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Vonj jeseni! HUDA CENA za žensko toaletno vodo Dolce&Gabanna - Light Blue 100ml!

49,00 €

Izjemno priljubljena poletna ženska dišava, ki je prišla na trg leta 2001. Prevzela vas bo s svojo čutnostjo in izjemno svežino. Gre za dišavo, ki vas bo popeljala v toplo, poletno noč! Light Blue je odlična, osupljiva in neubranljiva kot radosti življenja. Je neposreden svež vonj, ki diši predvsem po citrusih in jabolku.

Izjemno priljubljena poletna ženska dišavaki vas bo prevzela s svojo čutnostjo in izjemno svežino. Gre za dišavo, ki vas bo popeljala v toplo, poletno noč!

DOLCE&GABBANA - LIGHT BLUE 100 ml (EDT) tester

Dolce&Gabbana Light Blue je izjemno priljubljena poletna ženska dišava, ki je prišla na trg leta 2001. Prevzela vas bo s svojo čutnostjo in izjemno svežino. Gre za dišavo, ki vas bo popeljala v toplo, poletno noč.
Light Blue je odlična, osupljiva in neubranljiva kot radosti življenja. Glavne esence parfuma Dolce & Gabbana Light Blue so sicilijanske limone (temperament), jabolka Granny Smith (veselje), zvončki (spontanost), jasmin (intenziteta), bambus (svežina) ter bela vrtnica (šarm). Je neposreden svež vonj, ki diši predvsem po citrusih in jabolku.

ZGORNJE NOTE
sicilijanska limona, zvončnica, jabolko in cedra

SREDNJE NOTE
jasmin, bambus in bela vrtnica

SPODNJE NOTE
cedra, jantar in pižem

Izdelek je TESTER, kar pomeni, da je embalaža navadna kartonska z napisom, medtem ko sta vsebina in oblika steklenička identični tistim na prodajnih policah drogerij. Steklenička je brez značilnega pokrovčka. Ponavadi je tester obstojnejši in bolj koncentriran v primerjavi z izdelki v prosti prodaji, saj je njegov namen privabiti nove stranke in jih prepričati za nakup.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • svež poleten vonj
  • zapeljujte z dišavo
  • priljubljena poletna dišava znamke Dolce&Gabbana
  • presenetite boljšo polovico in podarite čudovito darilo
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Impato se ukvarja s spletno prodajo oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk in je na slovenskem tržišču prisotno že vrsto let. V zadnjem letu se je specializiralo predvsem za prodajo parfumov in ostalih kozmetičnih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Ponudba se osvežuje in dopolnjuje skoraj vsak dan. Če imate kakršnekoli želje, jih brez zadržkov kontaktirajte - z veseljem vam bodo pomagali z nasveti pri nakupu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (314)