Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

54% popust na 5 luščilnih mask Pilaten za odstranjevanje ogrcev in nečistoč!

5,50 €

Redna cena od 12,00 €

# / 4

54% popust na 5 luščilnih mask Pilaten za odstranjevanje ogrcev in nečistoč!

5,50 €

Redna cena od 12,00 €

Črna maska Pilaten učinkovito odpravi ogrce na obrazu in nosu! Z aktivnim bambusovim ogljem učinkovito odpravi črne pikice, odmrle kožne celice in akne. Čistilna črna maska izboljša prekrvavitev obraza, zato bo vaša koža nežna in brez nečistoč. S tedensko uporabo te maske odstranite madeže ali oljne lise z obraza. Samo 15-20 minut in vaša koža bo ohranila mlad in svež videz!

Za nežno kožo brez nečistoč! Maska z aktivnim bambusovim ogljem učinkovito odpravi ogrce na obrazu in nosu.

Pilaten črna luščilna maska

Črna maska Pilaten je luščilna maska, ki prinaša učinkovito rešitev, kako odpraviti ogrce na obrazu in nosu. Zaradi aktivnega bambusnega oglja se enostavno in hitro znebite črnih pikic, odmrlih kožnih celic ali aken.  Čistilna maska za obraz Pilaten izboljša prekrvavitev obraza, vaša koža ostane nežna in brez nečistoč. Narejena je iz ogljika, bambusa, mineralov in naravnih ekstraktov.

V le 15 - 20 minutah do dvakrat na teden se znebite oljnih lis in madežev s kože na obrazu! Tedenska uporaba te maske dokazuje izboljšanje krvnega obtoka v obrazu, ohranja kožo mlado in svežo in pomaga, da bo vaš obraz bolj gladek in nežen.

Opomba:
NE UPORABLJAJTE: z drugimi kremami ali maskami, pri rdečici na koži, ekcemom, vnetjem aken, bolečinami in kožnimi alergijami ter drugimi boleznimi ali poškodbami kože. V primeru reakcije ali težav takoj nehajte uporabljati izdelek.

Navodila:
Očistite kožo z losjonom. Na obraz pritisnite vročo brisačo in počakajte 5 minut, da se pore razširijo. Masko nanesite na sredino vašega obraza (čelo, nos, brada). Izogibajte se predelu oči, obrvi, ust, nosnic in las. Pustite, da maska deluje 10-15 minut, nato pa počasi olupite od spodaj navzgor. Za najboljši rezultat uporabite enkrat do dvakrat na teden.

V paketu dobite pet 6-gramskih vrečk.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pomladite vaš videz in očistite kožo nečistoč
  • znebite se oljnatih lis na obraz
  • hitra in enostavna uporaba
  • izboljšana prekrvavitev obraza
  • brezplačna poštnina

Dobro počutje

Zdrav izdelek

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača nakita je nastala kot odgovor na potrebo vedno večjega števila ljudi v njihovem ožjem krogu. Vsi smo se že znašli pred dilemo, kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju (rojstni dan, poroka, obletnice ...). Zaradi te potrebe so se odločili ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (314)