k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Očistite svoje telo! 63% popust na naravni obliž za razstrupljanje telesa!

14,90 €

Redna cena od 39,99 €

# / 3

Očistite svoje telo! 63% popust na naravni obliž za razstrupljanje telesa!

14,90 €

Redna cena od 39,99 €

Razstrupljevalni rastlinski obliži Detox za stopala ali detox patches so zelo znani spodbujevalci razstrupljanja telesa. Narejeni iz 100% naravnega ekstrakta bambusovega in drevesnega kisa, katerih uporaba je v konvencionalni medicini znana že stoletja, njihova uporaba se prenaša iz generacije v generacijo. Obliži so enostavni za uporabo, saj jih pred spanjem enostavno namestite na podplate nog in jih zjutraj odstranite. Blagodejni učinek obližev za razstrupljanje je viden že po prvi uporabi!

Blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj!

DETOX OBLIŽI ZA RAZSTRUPLJANJE

UPORABA
Pred spanjem prilepite po en obliž na vsako stopalo. Zjutraj boste opazili, da sta se obliža obarvala rjavo, sivo ali črno, kar pomeni, da so se čez noč iz vašega telesa izločale škodljive strupene snovi in nečistoče.
Priporočljivo je, da obliže uporabljate ponoči (na obeh podplatih), in sicer najmanj 7 dni zapored. Nalepite jih za najmanj 4 in največ 12 ur. Takšno preventivno kuro ponovimo nekajkrat na leto. Optimalno razstrupljanje dosežemo, če obliže uporabljamo 30 dni zapored. Posamezniki, ki so v življenju bolj izpostavljeni toksičnim snovem, lahko osnovni 30 dnevni proces detoksikacije še podaljšajo. Po 30 dneh uporabe je priporočljivo, da par obližev uporabite še enkrat na vsaka dva ali tri tedne.

UČINKI
Absorbirajo toksične snovi iz telesa, pomagajo pri odpravljanju celulita, lajšajo lažje telesne bolečine, bolečine v sklepih, izboljša se metabolizem (povečano izločanje urina, pogostejše in obilnejše črevesno izločanje). Pomagajo tudi krepiti imunski sistem, sodelujejo pri naravnem čiščenju vašega limfnega sistema, čiščenje nosne, žrelne in bronhialne sluznice. Podpirajo normalno cirkulacijo krvi, aktivirajo se krvne celice in zmanjšajo otekline ter pomagajo pri izločanju težkih kovin iz telesa. Izboljšajo kvaliteto spanja in izboljšujejo pretok energije, pripomorejo pa tudi k boljšemu zdravju in splošnemu počutju, povečata se telesna in duševna prožnost.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izboljšan metabolizem in pretok krvi
  • delujejo pomirjujoče in antistresno
  • pomagajo pri boljšem spancu in dajejo energijo
  • povečujejo delovanje limfnega sistema
  • pomagajo pri lajšanju morebitnih alergij in hujšanju
  • narejeni iz 100% naravnega ekstrakta bambusovega in drevesnega kisa
  • blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj

Odličen nakup

Pameten nakup

Za zdravje

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Luen zvesto sledi svojemu poslanstvu, ki je ponuditi svojim kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. V svoji spletni trgovini vam nudijo pestro izbiro izdelkov po najbolj ugodni ceni na trgu! Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam ter se neprestano trudijo postati boljši in vam nuditi kvalitetno blago po vedno nizkih in dostopnih cenah. Obiščite njihov spletno stran, kjer si lahko preko predstavitev ogledate vse njihove izdelke!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (56)