Očistite svoje telo! 63% popust na naravni obliž za razstrupljanje telesa!

14,90 €

Redna cena od 39,99 €

prodani

Prodanih 14 kuponov

# / 3
V IZTEKU

Očistite svoje telo! 63% popust na naravni obliž za razstrupljanje telesa!

14,90 €

Redna cena od 39,99 €

prodani

Prodanih 14 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Razstrupljevalni rastlinski obliži Detox za stopala ali detox patches so zelo znani spodbujevalci razstrupljanja telesa. Narejeni iz 100% naravnega ekstrakta bambusovega in drevesnega kisa, katerih uporaba je v konvencionalni medicini znana že stoletja, njihova uporaba se prenaša iz generacije v generacijo. Obliži so enostavni za uporabo, saj jih pred spanjem enostavno namestite na podplate nog in jih zjutraj odstranite. Blagodejni učinek obližev za razstrupljanje je viden že po prvi uporabi!

Blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x škatla Detox Foot obližev

  • 1 škatla vsebuje 20 obližev
  Preberi vse

  -63 %

  39,99 €

  14,90 €

  Vrnemo 0,07 €

DETOX OBLIŽI ZA RAZSTRUPLJANJE

UPORABA
Pred spanjem prilepite po en obliž na vsako stopalo. Zjutraj boste opazili, da sta se obliža obarvala rjavo, sivo ali črno, kar pomeni, da so se čez noč iz vašega telesa izločale škodljive strupene snovi in nečistoče.
Priporočljivo je, da obliže uporabljate ponoči (na obeh podplatih), in sicer najmanj 7 dni zapored. Nalepite jih za najmanj 4 in največ 12 ur. Takšno preventivno kuro ponovimo nekajkrat na leto. Optimalno razstrupljanje dosežemo, če obliže uporabljamo 30 dni zapored. Posamezniki, ki so v življenju bolj izpostavljeni toksičnim snovem, lahko osnovni 30 dnevni proces detoksikacije še podaljšajo. Po 30 dneh uporabe je priporočljivo, da par obližev uporabite še enkrat na vsaka dva ali tri tedne.

UČINKI
Absorbirajo toksične snovi iz telesa, pomagajo pri odpravljanju celulita, lajšajo lažje telesne bolečine, bolečine v sklepih, izboljša se metabolizem (povečano izločanje urina, pogostejše in obilnejše črevesno izločanje). Pomagajo tudi krepiti imunski sistem, sodelujejo pri naravnem čiščenju vašega limfnega sistema, čiščenje nosne, žrelne in bronhialne sluznice. Podpirajo normalno cirkulacijo krvi, aktivirajo se krvne celice in zmanjšajo otekline ter pomagajo pri izločanju težkih kovin iz telesa. Izboljšajo kvaliteto spanja in izboljšujejo pretok energije, pripomorejo pa tudi k boljšemu zdravju in splošnemu počutju, povečata se telesna in duševna prožnost.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izboljšan metabolizem in pretok krvi
 • delujejo pomirjujoče in antistresno
 • pomagajo pri boljšem spancu in dajejo energijo
 • povečujejo delovanje limfnega sistema
 • pomagajo pri lajšanju morebitnih alergij in hujšanju
 • narejeni iz 100% naravnega ekstrakta bambusovega in drevesnega kisa
 • blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj

Odličen nakup

Pameten nakup

Za zdravje

Hiter nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in inovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 1.3.2018.

POŠTNINA

Poštnina ni vključena v ceno kupona in bo avtomatsko dodana v košarico pred zaključkom nakupa.

Znesek poštnine je 3,00 € ne glede na število kupljenih kuponov.

ROK DOBAVE

Izdelek bo  odposlan v roku 2 delovnih dneh od dneva aktivacije kupona.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se že ob nakupu vpiše podatke za dostavo izdelka.

V primeru nakupa kupona v Trakifi 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, in kontaktno številko na e-mail narocila@luen.si ali na telefonsko številko 05 90 56 927, PON-PET: 9:00-15.00 h.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Luen zvesto sledi svojemu poslanstvu, ki je ponuditi svojim kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. V svoji spletni trgovini vam nudijo pestro izbiro izdelkov po najbolj ugodni ceni na trgu! Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam ter se neprestano trudijo postati boljši in vam nuditi kvalitetno blago po vedno nizkih in dostopnih cenah. Obiščite njihov spletno stran, kjer si lahko preko predstavitev ogledate vse njihove izdelke!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (29)

Ceneje ne najdeš nikjer!