Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

71% popust na moško dišavo REPLAY - Stone Supernova for Him (100 ml)!

10,00 €

Redna cena od 35,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

71% popust na moško dišavo REPLAY - Stone Supernova for Him (100 ml)!

10,00 €

Redna cena od 35,00 €

Popolna dišava, ki simbolizira hkrati nežnost in moč! Moška dišava REPLAY - Stone Supernova predstavlja in poveličuje bučnost, sijajnost in hkrati redkost tega naravnega pojava, opremljena s sodobno tehnološko obdelavo, ki razbija ustaljena pravila v parfumeriji. Odlična ideja za darilo!

Popolna dišava, ki simbolizira hkrati nežnost in moč! Dišava vsebuje note citrusa, sivke, vrtnice s kašmirjem ...

Moška dišava REPLAY - Stone Supernova for Him

Dišava je luč sveta ugledala leta 2016 pod licenco Mavive. Inspiracija za ime je bil astronomski fenomen supernove, redke eksplozije ob koncu njenega obstoja. Stone Supernova je sveža lesna dišava, napolnjena s kotrastnimi notami, ki simbolizirajo nežnost in hkrati moč.

Kompozicija se odpre s citrusi, sadnimi notami, sivko in vodnimi akordi.
Osrednja nota dišave združuje razkošna vrtnica s kašmirjem in hrastovim mahom, ki leži na na zapeljivi podlagi iz boba tonke, cedre in kremne sandalovine.

Izdelek je TESTER, kar pomeni, da je embalaža enobarvna z napisom, medtem ko sta vsebina in steklenička identični tistim na prodajnih policah drogerij. Ponavadi je tester obstojnejši in bolj koncentriran v primerjavi z izdelki v prosti prodaji, saj je njegov namen privabiti nove stranke in jih prepričati za nakup.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • moška dišava, ki simbolizira hkrati nežnost in moč
  • citrusi, sadne note, sivka ,vrtnica s kašmirjem ...
  • odlična ideja za darilo
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Enostaven nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Impato se ukvarja s spletno prodajo oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk in je na slovenskem tržišču prisotno že vrsto let. V zadnjem letu se je specializiralo predvsem za prodajo parfumov in ostalih kozmetičnih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Ponudba se osvežuje in dopolnjuje skoraj vsak dan. Če imate kakršnekoli želje, jih brez zadržkov kontaktirajte - z veseljem vam bodo pomagali z nasveti pri nakupu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (240)