Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

90% popust na set 32 vrhunskih čopičev za ličenje iz naravnega materiala!

19,90 €

Redna cena od 199,00 €

# / 2

90% popust na set 32 vrhunskih čopičev za ličenje iz naravnega materiala!

19,90 €

Redna cena od 199,00 €

Popoln in praktičen komplet za ličenje sestavljen iz organizatorja s 32 čopiči za nanos pudra, tekoče podlage, senčil za oči, šminke, rdečila itd. Narejeni so iz posebej mehke kozje dlake, ki jo za ličenje uporabljajo le najboljše vizažistke. Ličila se čudovito nanesejo in omogočajo precizno nanašanje, mešanje in korigiranje napak. Popoln in praktičen komplet za ličenje, ki je lahko tudi izvirna ideja za darilo. 

Čopiči so iz 100% naravne, mehke kozje dlake! Popoln in praktičen komplet za ličenje, ki je lahko tudi izvirna ideja za darilo.

set za ličenje

Vsaka umetnica ličenja dobro ve, da je ključ do brezhibnega make upa profesionalen čopič, ki z lahkoto nanese vsako ličilo, ga dobro zabriše in poudari vašo naravno lepoto. Narejeni so iz posebej mehke kozje dlake, ki jo za ličenje uporabljajo le najboljše vizažistke. Čopiči so izjemne kakovosti, kar boste ugotovili že s prvim nanosom. Ličila se čudovito nanesejo in omogočajo precizno nanašanje, mešanje in korigiranje napak. Set prejmete v priročni profesionalni torbi, ki jo lahko vzamete s sabo na potovanja, dopust itd. 

Komplet vsebuje čopiče za: nanos pudra v kamnu, nanos rdečila za lica, za tekoči puder in korektor, čopič za trepalnice, za nanašanje senčil, nanos eyelinerja, za senčenje, za nanos ličil na ustnice,...

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popoln in praktičen komplet za ličenje
  • iz posebej mehke kozje dlake
  • v priročni profesionalni torbi, ki jo lahko vzamete s sabo
  • precizno nanašanje, mešanje in korigiranje napak
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Hiter nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (221)