Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

85% popust na čudoviti, elegantni 5-delni set nakita s Swarovski® kristali!

15,90 €

Redna cena od 105,00 €

# / 6
ISKANO

85% popust na čudoviti, elegantni 5-delni set nakita s Swarovski® kristali!

15,90 €

Redna cena od 105,00 €

Prekrasen set nakita s pristnimi Swarovski® kristali bo pričaral eleganco in uglajenost, lahko pa služi tudi kot darilo za posebne priložnosti. Edinstveni modni dodatki bodo pritegnili pozornost vsakogar, ki ga boste srečali! Set dobite v lični darilni škatlici. Priložen tudi certifikat o avtentičnosti vgrajenih kristalov!

Zablestite! S tem izjemnim 5-delnim setom nakita s Swarovski® kristali lahko razvajate sebe ali vam ljubo osebo za posebne priložnosti.

5-delni set nakita

Set dobite v lični darilni škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Dolžina posrebrene verižice je cca 31 cm.  Uhani imajo 4 mm, 5 mm in 6 mm premera. Teža cca 50 gramov. Prstan v setu nakita je Klasika ALI prstan Srček ALI Večna eleganca ALI nerjaveče jeklo velikosti 17 mm ALI 18 mm.

NEGA
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj 10 minut po uporabi parfumov in krem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nakit s Swarovski® kristali
  • čudoviti kristali, ki pričarajo glamur
  • enkratna ideja za darilo vam dragi osebi
  • kvaliteten nakit, ki ga boste z veseljem nosili
  • modni dodatek s pridihom nežnosti
  • za videz elegance in ženstvenosti
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača Daril je nastala kot odgovor na povpraševanje po različnih izdelkih.
Vsi smo se že znašli pred dilemo kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju. (rojstni dan, poroka, obletnice,..). Zaradi te potrebe so se odločii ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (340)